Je personeel bedanken met een corona cadeau

Een persoonlijk corona cadeau voor je collega’s

We leven nog steeds in een tijd, waarin zowel van werkgevers als werknemers veel wordt gevraagd. Om als werkgever je waardering te tonen voor de inzet en flexibiliteit van je personeel, hebben we een aantal zeer geschikte opties voor het snel en eenvoudig verzorgen van een persoonlijk en origineel geschenk.

Coronaproof cadeau – voor elke gelegenheid

Op zoek naar een corona cadeau voor je collega’s? Voor elke gelegenheid de ideale geschenken:

Met het populaire Keuze Kado reik je een luxe cadeaubox uit of wij mailen een e-voucher (beide in jouw huisstijl), waarmee elke ontvanger zelf z’n favoriete geschenk kiest: 100% coronaproof.

Een corona kerstcadeau voor je personeel

Geef je de voorkeur aan het geven van een coronaproof kerstgeschenk aan je personeel? Met de cadeauconcepten Keuze Kado Kerst en Digitale Kerstmarkt kun je een STERKADO gifcard bij je collega’s thuis laten bezorgen. Of wij kunnen elke medewerker verrassen met een e-voucher in zijn mailbox: een 100% coronaproof kerstgeschenk!

Met de giftcard of e-voucher logt elke medewerker vervolgens in op jouw gratis webshop, waar iedereen uit een groot en gevarieerd assortiment zijn favoriete kerstcadeau kiest. Wij adviseren je graag op de wijze waarop je snel en eenvoudig een corona kerstcadeau voor je personeel kunt verzorgen.

Keuze Kado - E-voucher

Het complete assortiment geschenken bekijken?

Maak vrijblijvend kennis met het Keuze Kado assortiment dat bestaat uit meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten, uitjes, belevenissen, boeken, tijdschriften en goede doelen. Een assortiment met tal van bekende merken en geschenken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen.

STERKADO - webshop aanvragen

Persoonlijke en originele bedankjes

Brievenbus Cadeau - Jij bent een topper

Al vanaf € 4,99 per stuk kun je jouw medewerkers thuis verrassen met een persoonlijk en origineel brievenbus geschenk. Het ideale coronaproof cadeau! Je kunt kiezen uit een aantal leuke pakketten, inclusief tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap.

Hoe regel ik corona cadeaus voor mijn collega’s?

De mogelijkheden om meer informatie en/of advies te ontvangen over corona(proof) geschenken voor je medewerkers of relaties zijn als volgt:

Binnen 5 minuten ontvang je alle informatie in je mailbox!

Natuurlijk kun je voor meer informatie over coronaproof geschenken ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag!

Recente blog artikelen

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers

Jouw eigen kerstpakket samenstellen

De beste kerstgeschenken voor je personeel in 2021