Een digitale kerstmarkt of een digitaal kerstcadeau

Wat is een digitale kerstmarkt?

Bij een Digitale Kerstmarkt kiest elke medewerker op een sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl z’n favoriete geschenk. Je overhandigt een giftcard in een luxe cadeaubox of mailt een e-voucher. Met de unieke code logt elke medewerker in op de fraaie, gratis webshop, waar iedereen uit meer dan 1500 cadeaus kan kiezen. Bovendien kun je er eenvoudig per video een online borrel houden met je collega’s!

Webshop Digitale Kerstmarkt:

Digitale Kerstmarkt

Wat te doen als ik een volledig digitaal kerstgeschenk wil geven?

Standaard kan elke ontvanger bij een Digitale Kerstmarkt kiezen voor cadeaus, cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, belevenissen en voor donatie aan goede doelen. Je hebt de mogelijkheid om alleen te laten kiezen uit tientallen cadeaukaarten. Je mailt elke collega dan een e-voucher in jouw huisstijl inclusief een persoonlijke tekst. Zodra er ingelogd wordt op de webshop, kiest iedere medewerker z’n favoriete (digitale) cadeaukaart.

E-voucher

Meer weten over een digitale kerstmarkt of digitaal kerstgeschenk?

We kunnen ons voorstellen dat er na het lezen van deze blog vragen naar voren komen over een Digitale Kerstmarkt. Je kunt voor vragen en advies direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen je graag om het optimaal digitale kerstcadeau voor jouw collega’s te verzorgen!

Recente blog artikelen

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers

Jouw eigen kerstpakket samenstellen

De beste kerstgeschenken voor je personeel in 2021