Digitale Kerstmarkt

Digitale kerstmarkt: webshop in sfeervolle kerstmarkt stijl

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete kerstgeschenk
  • De uitstraling en audio van de webshop bezorgen je een echt kerstgevoel
  • Inclusief gratis verpakking en webshop in jouw eigen huisstijl
  • Thuisbezorging of digitale levering is geen enkel probleem
  • Groot assortiment met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten en meer

Digitale kerstmarkt in het kort

Elke medewerker kiest op jouw gratis webshop in sfeervolle kerstmarkt stijl z’n favoriete kerstcadeau uit een assortiment met ruim 1500 geschenken. Inclusief gratis verpakking in eigen huisstijl. Een digitale kerstmarkt is inzetbaar voor elk aantal personen en is snel en eenvoudig geregeld. Het ideale alternatief voor een kerstmarkt op locatie!

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies je voor het uitreiken of thuis laten bezorgen van een kartonnen STERKADO giftcard (duurzaam) in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor digitaal en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Kies voor de standaard verpakking of een verpakking met jouw eigen opmaak!

Volledige flexibiliteit in levering
Weet je nu nog niet of je de cadeaubox op kantoor geleverd wilt hebben of bij je medewerkers thuis wilt laten bezorgen? Of heb je liever dat we alle collega’s een e-voucher mailen? Geen probleem! Tot een paar weken voor uitreiking kun je de gewenste verpakking en verzendlocatie bepalen.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Je krijgt de beschikking over een eigen webshop  volledig in de sfeer en stijl van een kerstmarkt.

Bovendien is de webshop te personaliseren door jouw logo toe te voegen en een persoonlijke tekst te plaatsen. Natuurlijk helpen we je graag om jouw kerstmarkt webshop naar wens op te maken.

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Met de e-voucher of giftcard in het cadeaudoosje logt elke medewerker in op jouw webshop. Elke collega kiest vervolgens zijn favoriete geschenken op basis van punten.

Het assortiment bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, duurzame geschenken en nog veel meer.

Het assortiment is flink uitgebreid. Zo zijn er een groot aantal cadeaus en cadeaukaarten van populaire webshops en winkels aan het assortiment toegevoegd. Al met al is er keuze uit meer dan 1500 cadeaus!

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

meer informatie over een digitale kerstmarkt

VRAAG EEN GRATIS KERST WEBSHOP AAN EN ONTDEK HET COMPLETE ASSORTIMENT