Digitale Kerstmarkt

Digitale kerstmarkt: webshop in sfeervolle kerstmarkt stijl

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete kerstgeschenk
  • De uitstraling en audio van de webshop bezorgen je een echt kerstgevoel
  • Inclusief verpakking en webshop in eigen huisstijl
  • Coronaproof kerstcadeau: thuisbezorging of digitale levering is geen probleem
  • Groot assortiment met ruim 1500 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • De webshop wordt in de zomer van 2021 compleet vernieuwd!

Digitale kerstmarkt in het kort

Elke medewerker kiest op jouw gratis webshop in sfeervolle kerstmarkt stijl z’n favoriete kerstcadeau uit een assortiment met ruim 1500 geschenken. Inclusief gratis verpakking in eigen huisstijl. Een digitale kerstmarkt is inzetbaar voor elk aantal personen en is snel en eenvoudig geregeld. De webshop wordt in de zomer van 2021 compleet vernieuwd en is het ideale alternatief voor een kerstmarkt op locatie!

Wil je dit jaar een coronaproof kerstgeschenk geven aan je collega’s? Wij kunnen de cadeauboxen bij elke collega thuis laten bezorgen (past door de brievenbus) of iedereen in zijn mailbox verrassen met een e-voucher.

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies je voor het uitreiken of thuis laten bezorgen van een kartonnen STERKADO giftcard (duurzaam) in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap?

Of ga je voor coronaproof en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Kies voor de standaard verpakking of een verpakking met jouw eigen opmaak!

STERKADO - Digitale Kerstmarkt 2021
Preview vernieuwde webshop per medio augustus 2021
02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Je krijgt de beschikking over een eigen webshop, die in augustus 2021 compleet vernieuwd wordt, volledig in de sfeer en stijl van een kerstmarkt.

Bovendien is de webshop te personaliseren door jouw logo toe te voegen en een persoonlijke tekst te plaatsen. Natuurlijk helpen we je graag om jouw kerstmarkt webshop naar wens op te maken.

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Met de e-voucher of giftcard in het cadeaudoosje logt elke medewerker in op jouw webshop. Elke collega kiest vervolgens zijn favoriete geschenken op basis van punten.

Het assortiment bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, duurzame geschenken en nog veel meer.

In de zomer van 2021 is het assortiment flink uitgebreid. Zo zijn er een groot aantal cadeaus en cadeaukaarten van populaire webshops en winkels aan het assortiment toegevoegd. Al met al is er keuze uit meer dan 1500 cadeaus!

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

0 +
Online keuze
cadeaus
0
het cijfer dat
klanten ons geven
0 %
van de klanten
beveelt ons aan
0
Jaar ervaring in
de branche

meer informatie over een digitale kerstmarkt?

VRAAG EEN GRATIS KERST WEBSHOP AAN EN ONTDEK HET COMPLETE ASSORTIMENT