Verpakking en webshop vormen één geheel

Een cadeau, dat pak je mooi in. Dat geeft leuk en dankzij de verpakking is het geschenk voor de ontvanger ook nog even een verrassing. Bij STERKADO willen we de ontvanger niet één keer maar op meerdere momenten verrassen. Van het moment dat je het (kerst)geschenk uitreikt, totdat het daadwerkelijke cadeau wordt uitgepakt.

Sfeervolle verpakkingen
Tussen de uitreiking en de bezorger die het pakket overhandigt zit nog een belangrijke stap, namelijk het moment dat de ontvanger zijn of haar eigen cadeau mag kiezen. Hoe mooi zou het zijn dat de fijne sfeer van de uitreiking terugkomt wanneer er thuis gekozen mag worden? Dat gevoel wilden we graag realiseren. Hoe? Door het geefmoment en de webshop waarop een keuze wordt gemaakt met elkaar te matchen! We lieten een frisse wind waaien door ons aanbod in verpakkingen en presenteren een aantal nieuwe doosjes, welke allemaal te personaliseren zijn met logo en waarop ruimte is voor een persoonlijke boodschap.

3 thema’s
Voor de één is een ‘kerstgevoel’ of feestelijke uitstraling van de verpakking een must terwijl een ander meer waarde hecht aan een traditionele look. Wij hebben de nieuwe verpakkingen daarom ondergebracht in 3 thema’s. Elk thema heeft een giftcard, kerstkaart en een extraatje, elk met een eigen look. Wat dat extraatje is? Dat zie je hier! De thema’s hebben we ook doorgevoerd op de webshop. Zo vormt zich een mooi geheel met je geefmoment en omdat je logo en tekst erop kan geef je altijd een persoonlijk cadeau.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kijk hier eens rond en laat je verrassen!