Traditioneel themapakket op maat

Als we het hebben over een tijd in het jaar die bol staat van tradities dan is het zéker de kerstperiode wel. We tuigen massaal een boom op, draaien Last Christmas grijs alsof Wham! dit jaar nog de top 40 heeft bestormd en o wee als de kerstkransjes bij de koffie ontbreken.

Het kerstgeschenk – en het traditionele pakket in het bijzonder- past perfect in dit rijtje thuis, want we kunnen het onmogelijk overslaan. Dat willen we ook niet want naast dat iedereen toe is aan een leuke afsluiter van het jaar en het een ideale mogelijkheid is om je waardering te tonen, is het ook ontzettend leuk om te krijgen!

Stel je eigen kerstpakket samen
Een traditioneel themapakket geeft een vertrouwd, huiselijk gevoel dat al begint wanneer je het geschenk in ontvangst neemt. Een sfeervol verpakt geheel dat verrast. Wat zou er dit jaar allemaal inzitten? Hier komt het voordeel van organisator zijn naar voren, de inhoud bepaal je namelijk helemaal zelf! STERKADO stelt met jou een themapakket samen dat precies aansluit op jouw wensen en de organisatie waar je voor staat.

Even geen inspiratie? Geen probleem. Wij helpen je graag, er zijn opties genoeg. Wij geloven in een mooie combinatie van food en non-food artikelen. Denk daarbij aan pakketten met populaire thema’s als ‘borrelen’, ‘winters en warm’, ‘erop uit’ en ‘Hou van Holland’. Een pakket kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

Borrelen
Een functionele houten borrelplank met daarbij alle benodigdheden waarmee je de heerlijkste hapjes kunt bereiden. Zowel de plank als de herinnering aan een ontzettend gezellig avondje borrelen met vrienden en familie blijft, daar hebben je collega’s nog lang wat aan!

Winters en warm
Een moderne decoratiemand met comfortabel plaid voor een gezellig avondje op de bank. Kaarsjes aan, zoete snacks, warme chocomelk; alleen de winterse feelgood film ontbreekt nog.

Heb je zelf een tof thema bedacht? Laat het ons weten of kijk hier voor meer informatie!