Het jaar 2020 zal ons altijd bijblijven als het jaar van de coronapandemie, waarin zowel van werkgevers als werknemers veel werd gevraagd. Om als werkgever je waardering te tonen voor de inzet en flexibiliteit van je personeel, is het een overweging waard hen te belonen met een persoonlijk en origineel geschenk. Daarom zetten we graag de mogelijkheden op een rijtje voor een coronaproof cadeau. Of het nu gaat als bedankje, voor een verjaardag of als kerstgeschenk, voor elke gelegenheid hebben wij de leukste coronaproof geschenken!

TIP: profiteer van onze unieke kerstactie. Bestel je kerstgeschenken en ontvang een maand GRATIS sporten voor jouw hele bedrijf! Lees meer >

De leukste coronaproof kerstgeschenken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je collega’s met Kerst te verrassen met een coronaproof geschenk? We zetten graag de mogelijkheden voor je op een rijtje:

A. Keuze Kado – Elke medewerker kiest z’n favoriete kerstcadeau
Een volledig digitaal en coronaproof kerstgeschenk voor jouw medewerkers, wat snel en eenvoudig in drie stappen geregeld is:

  1. Wij mailen elke medewerker een gepersonaliseerde e-voucher in jouw huisstijl
  2. Met de unieke code op de e-voucher logt de medewerker in op jouw gratis webshop
  3. Op de webshop keuze uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten en veel meer

Lees meer over Keuze Kado >

 

B. Kado Favoriet – Jij kiest het cadeau voor je medewerkers
Heb je graag zelf de touwtjes in handen? Kies een cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk met opdruk voor jouw medewerkers. Aan elk geschenk kunnen we een tekstkaart met persoonlijke tekst toevoegen. Elk cadeau kan zowel op kantoor als bij de medewerkers thuisbezorgd worden. Bovendien kun je kiezen voor tal van brievenbuscadeaus.

Lees meer over Kado Favoriet > 

Koptelefoon - Relatiegeschenk

C. Digitale Kerstmarkt – Het ideale coronaproof alternatief voor een live kerstmarkt
Had je het idee dit jaar als afsluiting een gezellige kerstmarkt te organiseren? Wij hebben het ideale coronaproof alternatief, namelijk een digitale kerstmarkt. Je krijgt de beschikking over jouw eigen sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl, waar elke collega uit meer dan 1000 cadeaus z’n favoriete kerstgeschenk kiest, welke de volgende werkdag al thuisbezorgd wordt!

Lees meer over Digitale Kerstmarkt >

Keuze Kado Kerst - Verpakking & Webshop

Coronaproof cadeau voor andere gelegenheden

Op zoek naar een coronaproof geschenk voor een andere gelegenheid dan Kerst? Geen probleem, voor elke gelegenheid hebben we de ideale geschenken! Denk bijvoorbeeld als bedankje, bij een verjaardag, jubileum of pensioen

 

Hoe regel ik coronaproof cadeaus voor mijn medewerkers?

De mogelijkheden om meer informatie en/of advies te ontvangen over coronaproof geschenken voor je medewerkers of relaties zijn als volgt:

Natuurlijk kun je voor meer info over coronaproof geschenken ook vrijblijvend online een adviesgesprek plannen met een van onze verkoopmedewerkers of direct contact opnemen.