De afgelopen maanden waren wegens het corona virus vrij chaotisch. Veel bedrijven lieten hun personeel noodgedwongen thuiswerken, waarbij een groot beroep werd gedaan op hun flexibiliteit. Omdat dit voor velen een nieuwe werksituatie was (met kinderen en partners die ook thuiswerken), besloten veel werkgevers om hun medewerkers een corona proof cadeau te sturen. Zo hebben wij veel bedrijven mogen helpen met het bedanken van hun personeel. Ook bijvoorbeeld tijdens Pasen, toen er veel paaseieren door de brievenbus vielen bij de medewerkers van onze klanten.

De maatregelen versoepelen 

Nu de regels van RIVM steeds meer versoepelen, komt er weer meer ruimte om op kantoor te werken. Inmiddels zijn veel bedrijven al bezig met manieren om de zomerafsluiting of het jaarafsluiting corona proof te maken. Gezellig met elkaar bbq’en als aannemer met je personeel zit er niet in, net als de jaarafsluiting in het onderwijs. Een aantal van onze klanten heeft ervoor gekozen om een cadeau op afstand te sturen, uiteraard wel met persoonlijke boodschap. Benieuwd naar de bedankjes die verzonden werden? Bekijk alle bedankjes >>

Waarom is het tonen van je waardering aan je personeel belangrijk tijdens de Corona crisis?

Van je medewerkers verwacht je ineens dat ze heel flexibel zijn. Er moet thuis gewerkt worden waar soms het hele gezin aanwezig is. Daarnaast is de scheiding tussen werk en privé weggevallen en probeer dan nog maar goed je focus te houden als je kindje aan je bureau staat met zijn huiswerk. Videobellen terwijl een kind hulp nodig heeft van degene, of een partner die ook aan het vergaderen is wat de concentratie verstoord. Deze tijd vraagt allemaal veel van jouw medewerkers. En daarom wil je ze bedanken met een coronaproof cadeau. Benieuwd naar mooie coronaproof cadeaus? Bekijk de mogelijkheden van Keuze Kado, waar iedereen zijn eigen cadeau kiest of naar Kado Favoriet, waarbij iedereen hetzelfde cadeau krijgt.

4x corona proof cadeaus  

Verras je personeel met een brievenbuscadeau 
Geef je liever een gaaf cadeau aan je personeel? Ga voor een cadeau die iedereen wel kan waarderen, zoals een bloemetje of een doosje chocolade. 

Cadeaupakket: lunchbox of borrelpakket
Steun juist nu de lokale ondernemer door een lunchbox of borrelpakket op te sturen naar je personeel. 

Team STERKADO ontving halverwege april dit leuke lunchpakket:

Cadeaukaart 
Een cadeau dat vaak goed bevalt is een cadeaukaart! Kies een leuke winkel uit en geef iedere medewerker een cadeaukaart die ze zelf kunnen besteden.

Keuze Kado – laat je personeel zelf kiezen!
Wanneer is een cadeau 100% geslaagd? Als je personeel het zelf uit mag kiezen! Dit kan bijvoorbeeld met Keuze Kado. 

Bovenstaande cadeaus levert STERKADO altijd inclusief jouw  boodschap, zodat het geschenk een persoonlijk karakter krijgt.

Vooruitblik voor de rest van het jaar

Voor de zomervakantie zijn we bij STERKADO altijd druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstperiode. We zoeken naar de mooiste kerstgeschenken en vernieuwen onze verpakkingen en webshop. Het is natuurlijk nog onzeker of je als bedrijf dit jaar een kerstpakket kunt uitreiken aan je personeel. Zijn we allemaal dan alweer op kantoor of werken we gedeeltelijk nog thuis? Een ding is zeker; met Keuze Kado zit je altijd goed. Medewerkers kiezen hiermee hun eigen favoriete cadeau uit in een gepersonaliseerde webshop. Keuze Kado is digitaal te versturen, maar het luxe cadeaudoosje past ook door de brievenbus.