Zoekresultaten

STERKADO is jarig

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

Precies 15 jaar geleden startte Hans Opmeer vanaf een Woerdense zolderkamer het bedrijf SterConcepts. Inmiddels is de bedrijfsnaam gewijzigd in STERKADO en is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 15 medewerkers. Wie jarig is trakteert; daarom pakt STERKADO uit om het 15 jarig bestaan te vieren met haar klanten.

Lees meer »

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Zie je af van het organiseren van een kerstmarkt op locatie en zoek je een goed alternatief? Dan is een online kerstmarkt voor bedrijven bij STERKADO bij uitstek geschikt voor jouw organisatie! Het ultieme kerstgevoel via jouw gratis webshop, die gepersonaliseerd kan worden in de (huis)stijl van jouw organisatie.

Lees meer »

Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers

Evenals een jaar geleden, is het ook voor kerst 2021 hoogstens onzeker of je dit samen met jouw medewerkers op locatie kunt vieren. Wil je geen risico lopen en zelf de touwtjes in handen houden, kies dan voor een corona(proof) kerstcadeau voor je personeel. Bij STERKADO vind je uitstekende opties voor het verzorgen van een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers.

Lees meer »

Jouw eigen kerstpakket samenstellen

Wat is er nu leuker dat zelf je kerstpakket samenstellen? Niet een standaard kerstgeschenk geven dat velen al ontvangen, maar ga voor een persoonlijk en origineel kerstgeschenk voor je collega’s en ga zelf je kerstpakket samenstellen. Bij STERKADO zijn er twee manieren voor het samenstellen van jouw kerstpakket voor je personeel.

Lees meer »
Blog - Goede Doelen STERKADO

In juni 2021 ruim € 37.000,- STERKADO donaties aan Goede Doelen

Bezitters van een STERKADO giftcard kunnen op hun persoonlijke webshop punten besteden voor het doneren aan een van de vele aangesloten landelijke en regionale goede doelen. Twee maal per jaar worden de verkregen donaties aan de goede doelen overgemaakt. In de eerste helft van 2021 zijn er donaties gedaan voor ruim 37.000,-

Lees meer »
STERKADO - Corona cadeau

Je personeel bedanken met een corona cadeau

We leven nog steeds in een tijd, waarin zowel van werkgevers als werknemers veel wordt gevraagd. Om als werkgever je waardering te tonen voor de inzet en flexibiliteit van je personeel, hebben we een aantal zeer geschikte opties voor het snel en eenvoudig verzorgen van een persoonlijk en origineel geschenk.

Lees meer »
STERKADO - Thuiswerkende collega's

Het belonen van je thuiswerkende collega’s

Als sinds maart 2020 zijn veel mensen thuis aan het werk. Dit was wennen, zeker ook omdat de scholen dicht, open en weer dicht gingen. Met zijn allen op een kluitje binnen zitten en werken of studeren is niet altijd makkelijk. Daarom is de rol van werkgever hierin belangrijk. Laat jij zien aan je medewerkers dat je waardeert wat zij doen?

Lees meer »
STERKADO - Donaties Goede Doelen 2021

STERKADO doneert eind 2020 ruim € 77.000,- aan goede doelen

In het tweede helft van 2020 is er door bezitters van een STERKADO giftcard een totaalbedrag van € 77.469,- gedoneerd aan goede doelen. Maar liefst 58 goede doelen ontvingen een donatie. Naast de bekende goede doelen, was er voor klanten van STERKADO het afgelopen jaar ook de mogelijkheid om hun eigen goede doel(en) toe te voegen.

Lees meer »
STERKADO - BTW vrijstelling giftcards

STERKADO giftcards zijn vrijgesteld van btw

Hoe zit het precies als ik voor mijn organisatie STERKADO giftcards wil aanschaffen? Moet ik dan ook btw betalen? Dit is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Het antwoord is dat STERKADO giftcards vrijgesteld zijn van btw. Hoe dit precies zit, lees je in deze blog.

Lees meer »