min
14 sep 2024

19x originele eindejaarsgeschenken in 2024

Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Ontdek 19 inspirerende ideeën voor de beste eindejaarsgeschenken voor jouw collega’s of personeel!

19x originele eindejaarsgeschenken in 2024

Een goed gekozen eindejaars- of kerstgeschenk is een waardevolle manier om jouw waardering voor het team te laten zien en de onderlinge band te versterken. Als office-manager, HR-assistent of inkoper sta je voor de taak om een geschenk te selecteren dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook bijdraagt aan een positieve werksfeer. Een attent cadeau kan medewerkers motiveren en hen het gevoel geven dat hun inzet oprecht wordt erkend.
In 2024 draait het alleen om meer dan een traditioneel cadeau. Werknemers verwachten steeds vaker iets persoonlijks en unieks. Of het nu gaat om duurzame geschenken, technologische gadgets of ervaringen zoals workshops en uitjes, het doel is om een blijvende herinnering te creëren. Maar met zoveel mogelijkheden kan het natuurlijk lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom bieden we je in deze blog 19 inspirerende cadeau ideeën die jullie eindejaarsgeschenk een succes maakt!

Duurzame cadeaus

Om te beginnen blijft de trend van duurzaamheid ook in 2024 sterk aanwezig. Veel bedrijven kiezen ervoor om deze waarden te weerspiegelen in hun kerstgeschenken voor personeel. Duurzame geschenken spreken niet alleen tot de verbeelding van milieubewuste medewerkers, maar laten ook zien dat jouw organisatie oog heeft voor de wereld om ons heen. Hier zijn enkele ideeën die zowel praktisch als ecologisch verantwoord zijn:

1. Herbruikbare bamboe thermosflessen

Deze milieuvriendelijke flessen zijn ideaal voor gebruik op kantoor of thuis. Ze combineren functionaliteit met een duurzame uitstraling, wat perfect is voor medewerkers die graag bewuste keuzes maken.

2. Vegan verzorgingssets

Deze sets bevatten plasticvrije producten zoals zeep, shampoo en lotion, gemaakt met respect voor mens en milieu.

3. Uitwisbare notitieboeken

Dit innovatieve cadeau kan keer op keer gebruikt worden, ideaal voor werknemers die duurzaam met papier willen omgaan. Het is niet alleen praktisch, maar stimuleert ook creativiteit op een verantwoorde manier.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/08/Vegan-verzorgingssets-e1726728628841.webp?fit=590%2C590&ssl=1

Ervaringen als geschenken

Ervaringsgerichte geschenken blijven populair omdat ze niet alleen een blijvende indruk maken, maar ook persoonlijke groei en geluk bevorderen. In 2024 zijn deze opties bijzonder gewild, aangezien ze medewerkers de mogelijkheid bieden om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en iets bijzonders te beleven.

4. Wellnessdagen

Geef je medewerkers de kans om te ontspannen met een dagje in een wellnesscentrum. Denk aan spa-behandelingen, massages, en thermale baden. Perfect om de stress van het werk los te laten en met hernieuwde energie terug te keren.

5. Kookworkshops

Voor culinaire liefhebbers zijn kookworkshops een geweldig cadeau. Medewerkers leren nieuwe kooktechnieken en kunnen genieten van het bereiden en proeven van bijzondere gerechten. Een leuke en leerzame ervaring om nieuwe vaardigheden op te doen.

6. Concertkaartjes of theater abonnementen

Voor medewerkers die van cultuur houden, zijn tickets voor concerten, toneelstukken, of een theaterabonnement een perfect geschenk. Dit biedt hen de kans om een avondje uit te beleven en te genieten van kunst en cultuur.

7. Avontuurlijke uitjes

Voor de adrenalinejunkies in je team zijn avontuurlijke uitjes zoals indoor skydiven, mountainbiken, of een kajaktocht geweldige opties. Dit zijn ervaringen die niet alleen voor een adrenaline-boost zorgen, maar ook blijvende herinneringen creëren.

Technologische gadgets

Voor je medewerkers die dol zijn op technologie en innovatie, zijn technologische gadgets altijd een schot in de roos. Deze moderne en praktische geschenken passen perfect bij de werkomgeving van vandaag, waar technologie steeds meer geïntegreerd is in het dagelijks leven. Met de juiste keuze laat je zien dat jouw organisatie niet alleen meegaat met de tijd, maar ook oog heeft voor de behoeften van tech-savvy medewerkers.

8. Draadloze opladers

Geef je medewerkers de mogelijkheid om hun smartphones eenvoudig en stijlvol op te laden, zonder gedoe met kabels. Een draadloze oplader is niet alleen handig, maar geeft de werkplek ook een futuristische uitstraling.

9. Noise-cancelling oordopjes

Deze oordopjes zijn perfect voor medewerkers die zich beter willen concentreren, of ze nu thuiswerken of op kantoor zitten. Ze helpen achtergrondgeluid te blokkeren, wat zorgt voor meer focus en een aangenamere werkomgeving.

10. Smart home accessoires

Van slimme verlichting tot stekkers die via een app bediend kunnen worden, smart home producten zijn geweldig voor werknemers die hun huis graag willen moderniseren.

11. Fitnesstrackers

Stimuleer een gezonde en actieve levensstijl met een fitnesstracker. Dit moderne apparaat helpt medewerkers hun gezondheid bij te houden en te verbeteren, wat daarbij ook kan bijdragen aan een fitte en energieke werkomgeving (hier later meer over!).

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/08/Smart-home-accessoires-e1726727966500.webp?fit=590%2C590&ssl=1

Ben je op zoek naar inspiratie voor originele kerstpakketten die jouw medewerkers echt zullen waarderen? Ontdek ons exclusieve lookbook, speciaal samengesteld voor grote bedrijven die op zoek zijn naar unieke en persoonlijke geschenken. In ons lookbook vind je een breed scala aan innovatieve cadeau-ideeën, afgestemd op de laatste trends en behoeften van 2024. Laat je inspireren en maak van jouw eindejaarsgeschenken een onvergetelijke ervaring voor je team!

Lookbook aanvragen

150 collega’s of meer? Kies uit nog veel meer themalijnen of laat ons meedenken voor een pakket op maat. Download ons lookbook met de themalijnen van 2024 en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Gepersonaliseerde cadeaus

Personalisatie is in 2024 belangrijker dan ooit. Een gepersonaliseerd geschenk geeft niet alleen een extra dimensie aan het cadeau, maar toont ook dat er aandacht is besteed aan de individuele ontvanger. Dit type geschenken zorgt voor een gevoel van waardering en exclusiviteit, waardoor medewerkers zich gezien en erkend voelen. Door te kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau geef je iets unieks dat een blijvende indruk achterlaat.

12. Gepersonaliseerde mokken of thermosbekers

Deze zijn perfect voor dagelijks gebruik en kunnen worden voorzien van de naam van de werknemer of een inspirerende boodschap. Het is een praktische optie die elke keer dat het wordt gebruikt, herinnert aan de waardering die de organisatie voor hen heeft.

13. Gegraveerde pennen en notitieboekjes

Voor de medewerker die houdt van stijlvolle en praktische cadeaus, zijn gegraveerde pennen of notitieboekjes een elegante keuze. Dit cadeau is zowel nuttig als persoonlijk en laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de details.

14. Gepersonaliseerd wijnpakket

Voor de fijnproevers in het team zijn gepersonaliseerde wijnpakketten een luxe geschenk. Met een boodschap die speciaal voor de ontvanger is ontworpen, maak je een klassiek cadeau net even persoonlijker en memorabeler.

15. Unieke kunstwerken of gepersonaliseerde fotolijsten

Voor medewerkers die hun werkplek graag willen verfraaien, zijn kunstwerken of fotolijsten op maat een perfecte keuze. Een persoonlijk kunstwerk of een fotolijst met een speciale boodschap kan een werkplek opfleuren en zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw waardering.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/08/Gepersonaliseerde-mokken-of-thermosbekers-e1726728726398.webp?fit=590%2C590&ssl=1

Gezondheid en welzijn geschenken

Gezondheid en welzijn staan tegenwoordig centraal bij veel werknemers en werkgevers. Met de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl en mentale rust, zijn geschenken die bijdragen aan het welzijn van medewerkers niet alleen populair, maar ook betekenisvol. Door cadeaus te geven die hun gezondheid en welzijn ondersteunen, laat je zien dat je als werkgever geeft om hun fysieke en mentale gezondheid. Dit soort geschenken sluit perfect aan bij de behoeften van de moderne werknemer.

16. Abonnementen op gezondheidsapps

Geef je medewerkers toegang tot gezondheidsapps zoals meditatie- of fitness apps die hen helpen om hun dagelijkse stress te verminderen of hen begeleiden bij hun sportieve doelen. Dit cadeau is niet alleen praktisch, maar helpt ook om welzijn op de lange termijn te bevorderen.

17. Yoga- en meditatie pakketten

Een compleet yoga- of meditatie pakket, inclusief yogamatten, blokken en ontspannende oliën, is een geweldig cadeau voor medewerkers die actief bezig zijn met mindfulness en ontspanning. Dit pakket biedt hen de mogelijkheid om hun dagelijkse routine aan te vullen met momenten van rust en balans.

18. Gezonde snackpakketten

Trakteer je team op een pakket vol gezonde snacks, zoals biologische, glutenvrije en suikervrije opties. Dit cadeau is perfect voor op het werk, waar medewerkers vaak op zoek zijn naar gezonde alternatieven. Met een dergelijk pakket bevorder je niet alleen gezonde eetgewoontes, maar laat je ook zien dat je hun welzijn op waarde schat.

19. Massagevouchers

Wat is er ontspannender dan een massage na een drukke werkweek? Met een massagevoucher geef je je medewerkers de kans om even helemaal tot rust te komen en hun stress te laten wegmasseren. Dit geschenk wordt altijd gewaardeerd, vooral in tijden van hoge werkdruk.

Met Kerst keuze cadeaukaart sla je nooit de plank mis!

Bij het kiezen van het perfecte eindejaarsgeschenk wil je als werkgever iets geven dat gewaardeerd wordt, terwijl het proces soepel verloopt. Sterkado onderscheidt zich door een breed aanbod van geschenken met uitgebreide personalisatiemogelijkheden en een gebruiksvriendelijke ervaring. Zo sluit ieder cadeau perfect aan bij de wensen van je medewerkers, terwijl jij als werkgever volledig ontzorgd wordt.

Met Kerst keuze cadeaukaart van Sterkado geef je jouw team de vrijheid om een cadeau naar keuze te verzilveren via een gepersonaliseerde webshop. Deze webshop kan volledig worden afgestemd op de huisstijl van je organisatie, inclusief logo en persoonlijke boodschap. Het assortiment bevat meer dan 1500 cadeaus, variërend van fysieke producten en uitjes tot cadeaukaarten en donaties aan goede doelen. Hierdoor is er voor iedereen iets te vinden.

Meer weten over onze eindejaarsgeschenken?

Leer meer over hoe jij dit jaar het beste kado kiest!

Bekijk eindejaarsgeschenken