Live Shopping: hoe richt jij je kerstmarkt in?

Ga je voor een chique Winter Wonderland setting, een foute kersttruien party of wordt het een traditionele kerstborrel waar de klanken van Last Christmas opgaan in een gezellig geroezemoes van je collega’s. Jij bepaalt jouw feestje. Een kerstmarkt is de ideale combinatie van een kerstborrel en uitreiking van het eindejaarsgeschenk. Een gezellig samenzijn als afsluiting van het jaar en een blijk van waardering voor de inzet van je collega’s, dat is STERKADO Live Shopping.

STERKADO Live Shopping
Live Shopping is een alternatief voor de kerstmarkt, een mooie mix van ons bekende eigen keuze cadeau en een live shopmogelijkheid. Live Shopping is voor de medewerkers een ervaring waarbij gemak en gezelligheid de boventoon voert. Geen moeilijke stappen, maar simpel en snel een cadeau kiezen waar je gelukkig van wordt.

De kerstmarkt zelf wordt sfeer- en stijlvol ingericht, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen van de organisatie. Er staan mooie cadeaus die de medewerkers kunnen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Medewerkers krijgen een STERKADO giftcard bij binnenkomst. Met de camera van een smartphone of tablet kan de giftcard en het gewenste cadeau worden gescand. Met 2 drukken op de knop is het cadeau besteld en wordt deze de dag erna bezorgd.

Later beslissen? Geen probleem. Het is altijd mogelijk één of meerdere cadeaus te selecteren en deze als favoriet te bewaren om op een later moment een keuze te maken. Live Shopping is helemaal van deze tijd en hoe fijn is het om te weten dat wij alles kunnen verzorgen; van catering tot aankleding!

Om dit te realiseren is STERKADO een samenwerking aangegaan met Irene’s Catering en Expo Flora.

Irene’s Catering
Irene’s Catering is gespecialiseerd cateraar tijdens evenementen voor (grote) bedrijven. Van hapjes en drankjes tot complete walking dinners.

 

Expo Flora
Expo Flora heeft de expertise op het gebied van inrichting en sfeervolle aankleding van evenementen. Ze hebben een onuitputtelijk assortiment zodat elke gewenste inrichting gecreëerd kan worden.

Wil je meer weten over STERKADO Live Shopping? Neem contact met ons op!