Verjaardag management; een leuk cadeau en altijd op tijd

Handig hè, die notificaties op social media wanneer iemand jarig is. Zo mis je nooit een moment om iemand te feliciteren, want laten we eerlijk zijn; de tijd dat we alles uit ons hoofd weten is allang voorbij.

We zijn blij wanneer we naast pincode ook ons eigen telefoonnummer kunnen onthouden en met een beetje geluk een handjevol belangrijke data, gereserveerd voor familie en vrienden. Voor alle verjaardagen van je collega’s is echt geen plaats meer, laat staan voor het hele kantoor. Gelukkig hoeft dat ook niet want STERKADO onthoudt het voor je en stuurt jou een berichtje zodat je weet wie er die dag jarig is. Dat noemen we nog eens Verjaardag Management!

Het enige dat jij hoeft te doen is een Excelbestand aanleveren met namen, e-mailadressen en verzenddata. Wij sturen op het juiste moment een gepersonaliseerde e-mail met daarin een voucher naar de medewerker. Dan kan het feest beginnen, want de medewerker hoeft alleen nog maar in te loggen op de gepersonaliseerde webshop en een leuk cadeau uit te kiezen. Hoef jij alleen nog maar de taart te eten. Kijk, dat is pas goed geregeld!

Meer weten? Kijk dan even hier!