Keuze Kado - Assortiment

Bij Keuze Kado kiezen jouw medewerkers uit een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en goede doelen. Een veelzijdig assortiment met ruim 1500 geschenken, waarin allerlei bekende en geliefde merken zijn vertegenwoordigd. Het Keuze Kado assortiment is sterk uitgebreid met zeer veel nieuwe cadeaus, cadeaukaarten en meer!

cadeaus

Kies bij STERKADO uit een groot en gevarieerd assortiment cadeaus. Van cadeaus voor in huis en tuin tot audio en hifi, en van gereedschappen tot sieraden en accessoires. De keuze is werkelijk gigantisch.

Inclusief een groot aanbod van gadgets en duurzame producten. Voor zowel vrouwen als mannen is er een enorme keuze aan cadeaus.

Cadeaukaarten

Ook kan een STERKADO giftcard besteed worden aan een cadeaukaart. We beschikken over een zeer gevarieerd assortiment populaire cadeaukaarten, waaronder Coolblue, Shoeby, Wehkamp, Zalando, Fashion Card (H&M, De Bijenkorf en meer), Footlocker, Entertainment Cadeau, Pathé Card, Weekendjeweg.nl, Beauty Cadeau (Ici Paris XL, Rituals en meer),  Fairtrade Kadobon en nog veel meer. 

Boeken & Tijdschriften

Het assortiment boeken is zeer breed en divers. Je kunt kiezen voor boeken in vele categorieën, zoals biografieën, eten & drinken, jeugd, reizen en thrillers. Voor jong en oud is er een enorme keuze aan boeken! 

Het assortiment tijdschriften bij STERKADO is zeer gevarieerd. Jong en oud vindt er aansprekende titels, die we hebben onderverdeeld in categorieën, waaronder Kinderen & Jeugd, Lifestyle & Fashion en Sport & Hobby.

Belevenissen

Beleef een gezellig uitje met je partner, vriend(in) of gezin. Bij STERKADO kun je kiezen voor allerlei belevenissen, waaronder actieve uitjes, arrangementen met overnachting en dagjes uit op het water of in de natuur. 

Deze belevenissen zijn te verzilveren op locaties door heel het land. Voor iedereen is er een aansprekende belevenis!

goede doelen

Bij STERKADO kun je niet alleen kiezen voor cadeaus, de ontvanger van de giftcard kan ook punten besteden voor een donatie aan een goed doel. 

Het assortiment is onderverdeeld in meerdere categorieën, waarin tientallen goede doelen vertegenwoordigd zijn.

STERKADO-Duurzame-cadeaus

Duurzame geschenken

Het STERKADO assortiment bevat tal van duurzame producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschenken als:

  • Bamboe producten: Lunchbox – Bluetooth speaker – Notitieblok – Thermosfles – Weegschaal
  • Cadeaukaarten: Eco kadobon – Fairtrade cadeaubon = Duurzaam hotel cadeau
  • Keukenartikelen: Snijplank – Serveerplank
  • Huis- en tuinartikelen: Mandenset – Tuinslang – Kleden – Lampen – Wasmand – Plantenhouder

Kortom; wil je jouw medewerkers de mogelijkheid geven te kiezen uit duurzame producten, dan ben je bij STERKADO aan het juiste adres! Vraag een gratis webshop aan en bekijk de speciale categorie met duurzame producten.

enkele merken uit ons uitgebreide assortiment

AANVRAGEN GRATIS WEBSHOP & ONTDEK COMPLETE ASSORTIMENT

Binnen 5 minuten ontvang je gratis het volgende per mail:

  • Direct toegang tot jouw webshop (Nederlands- én Engelstalig) met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer
  • Een gratis webshop op maat op basis van de gekozen gelegenheid en het beschikbare budget per persoon
STERKADO - webshop aanvragen

    Ik zoek geschenken voor:

    Contactinformatie