Hoe beloon je jouw medewerkers met hun favoriete kerstgeschenk?

Kost het zoeken naar kerstgeschenken jou elk jaar weer veel tijd en moeite? En vind je het lastig om te bepalen welk type geschenk je geeft? Jij bent niet de enige!

Als werkgever wil je natuurlijk jouw medewerkers verblijden met een kerstgeschenk waar zij echt iets aan hebben en blij van worden.

In deze GRATIS whitepaper staat hoe je op een eenvoudige manier de favoriete kerstgeschenken kiest voor jouw medewerkers. Dit op basis van recent onderzoek, uitgevoerd onder de Nederlandse beroepsbevolking. Vraag aan en ontvang binnen 5 minuten in je mailbox!

“68,7% van de werknemers waarderen hun kerstgeschenk”

Hoe persoonlijk is jouw kerstgeschenk?

Een kerstgeschenk zien medewerkers als een fijne vorm van waardering. De kunst is om een kerstgeschenk te vinden waar elke medewerker tevreden mee is. Want over een slecht kerstpakket hoor je medewerkers nog jaren. 

In onze whitepaper ‘Wat is het favoriete kerstgeschenk van jouw medewerkers?’ krijg je meer inzicht in de kerstgeschenken die gewaardeerd worden. Dit op basis van recent marktonderzoek. Erg nuttig om mee te nemen voor het bepalen van de kerstgeschenken 2020.

Sinds 2006 verzorgt STERKADO de mooiste kerstgeschenken voor bedrijven door heel Nederland. In de bijna 15 jaar zijn er miljoenen geschenken verstuurd naar gewaardeerde medewerkers. 

Ervaringen met STERKADO

Richard

Prima en super snel!

15-06-2020

Liesbeth

Goed! Ruime keus en snelle levering.

12-06-2020

Haidy

Heel makkelijk, komt belofte na.

30-05-2020