U bent hier: :Home/Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen 2017-06-26T08:30:28+00:00

Veel gestelde vragen

Algemeen

STERKADO  is een cadeaubon. Hét cadeau om uw medewerkers, relaties of vrienden eens echt te verrassen, motiveren, bedanken of belonen.

Met STERKADO kiest de ontvanger zelf meerdere cadeaus uit een zeer ruim assortiment geschenken, belevenissen, boeken en tijdschrift abonnementen. Ook doneren naar goede doelen behoort tot de mogelijkheden.

Omdat de ontvanger zelf kiest, sluit het cadeau altijd aan. Reken maar op enthousiaste mensen!

De minimale afname is 1 STERKADO.

Ja, u kunt via deze website van STERKADO ook als particulier één of meerdere STERKADO’S bestellen. U betaalt met iDEAL.

Een STERKADO is onbeperkt geldig. U bepaalt zelf de vervaldatum.

Personaliseren

Op het logo cadeaupasje staat uw logo en de unieke inloggegevens voor de ontvanger. De giftbox kan vanaf 500 stuks gepersonaliseerd worden.

Tevens wordt de webshop in uw (bedrijfs)kleur met uw welkomsttekst, sfeerafbeelding en uw logo opgemaakt. Op deze wijze krijgt het de uitstraling van uw bedrijf en geeft u de ontvanger een zeer persoonlijk keuzekado op maat.

Het personaliseren kan eenvoudig online en kan in 10 minuten worden afgerond.

Heeft u weinig tijd, dan kunt u ook kiezen voor een e-mail voucher in plaats van een giftbox. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een reeds opgemaakte standaard webshop in plaats van een webshop op maat.

Een standaard webshop is al helemaal opgemaakt. U kunt deze webshop niet personaliseren. De webshop is meteen klaar voor gebruik. Ideaal als u snel een STERKADO wilt geven. Indien u betaalt met iDEAL en u kiest voor de e-mail voucher, ontvangt u deze voucher 30 minuten na uw betaling.  Lees meer >>

SterKado punten

Indien u informatie aanvraagt, ontvang u automatisch een e-mail met de waarden van de punten. KLIK HIER om informatie aan te vragen.

Na het bestellen van STERKADO heeft u de optie om de functie bijbetalen uit te laten zetten. U bepaalt dus zelf of de ontvangers punten bij mogen kopen of niet.

Ja de ontvanger van een STERKADO kan online eenvoudig meerdere BonCodes samenvoegen.

Assortiment

Ja, vanaf een bepaald aantal stuks kunnen de keuzemogelijkheden geheel worden afgestemd op uw wensen. Neem telefonisch contact op: 0348-74 11 93 of via e-mail: info@sterconcepts.nl voor meer informatie.

De ontvanger van het STERKADO Premium pakket kiest 1 of meer cadeaus uit: geschenken, belevenissen, tijdschriften en/of goede doelen. KLIK HIER om alle pakketten te bekijken.

STERKADO heeft standaard verschillende cadeaubonnen in haar assortiment. Voorbeelden zijn:

– FonQ
– Boekenbon Boekkado
– Weekendje Weg
– Wellness Giftcard
– etc.

In het STERKADO Giftcards pakket zitten alleen populaire cadeaukaarten:

– ICI Paris
– Wehkamp
– GAMMA
– Wehkamp

Lees meer over de STERKADO pakketten >>

Financieel

Levering

STERKADO is vrijgesteld van BTW.

Na opdracht ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. U kunt ook met iDEAL betalen.

Ja, u mag maximaal 5 procent van het bestelde aantal STERKADO’s binnen 30 dagen (1 maand) na de afleverdatum retourneren. Zo kunt u eenvoudig een aantal extra STERKADO’s bestellen zonder dat u het risico loopt een voorraad over te houden.

Ontvangers van een STERKADO giftCard betalen GEEN verzendkosten voor de webshop bestellingen. De bestelling van de gekozen cadeaus wordt dus gratis naar de ontvanger gestuurd. De verzendingen van webshop bestellingen naar België zijn ook gratis.

De verpakking (giftboxen en enveloppen) is GRATIS muv de het cadeaudoosje en het kerstzakje. KLIK HIER om alle verpakkingen te bekijken.

Ja, de SterKado giftboxen passen door de brievenbus. Om uw organisatie te ontlasten kunnen de SterKado giftboxen rechtstreeks naar het huisadres gestuurd worden. U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest. Zo ontvangt iedereen op het juiste moment een SterKado!
Na bestelling kunnen de SterKado giftboxen binnen enkele dagen worden geleverd. De levertijd wordt altijd in overleg met u bepaald.
Geschenken die voor 21:30 uur besteld zijn, worden dezelfde dag bij DHL aangeboden. Dit betekent doorgaans dat u uw bestelling de volgende dag ontvangt. Dit geldt voor Nederland en voor België. Een uitzondering zijn de wijnproducten. Deze worden verstuurd door onze wijnpartner en hebben een levertijd van maximaal 5 werkdagen.
De meeste belevenissen worden per e-ticket verstuurd. Na activering ontvangt u de e-tickets binnen 30 minuten per e-mail. Er zijn enkele belevenissen die nog per post worden verstuurd. Deze hebben een levertijd van maximaal 3 werkdagen.

Pathé bioscoopbonnen worden na uw bestelling automatisch binnen 30 minuten per e-mail naar u toegestuurd. Let op dat deze mail soms in uw spam of ongewenste mailbox terecht kan komen.

Na uw bestelling wordt uw tijdschrift abonnement is automatisch aan de uitgever doorgegeven. De uitgever hanteert een periode van maximaal 6 weken waarna het eerste tijdschrift wordt toegezonden. Na de abonnementsperiode stopt uw abonnement automatisch. U hoeft hier niets voor te ondernemen.
SterConcepts BV verzamelt alle donaties en maakt deze in de maand mei van elk jaar over. Zodra de donaties zijn overgemaakt naar alle goede doelen zullen wij dit vermelden op onze website (www.sterconcepts.nl).
Ja, SterKado kan cadeaus wereldwijd leveren. Levering van de gekozen cadeaus naar Nederland en België is kosteloos.

Garantie & Retour

Ontvangers van een STERKADO krijgen 12 maanden garantie op hun aankoop.
Als de ontvanger gebruik wilt maken van de garantieregeling dan is de procedure als volgt:

– Meld uw klacht telefonisch (NL: 0348-741193 / BE: 03 808 1488) of per e-mail (info@sterconcepts.nl).
– Geef een uitgebreide omschrijving van de klacht.
– Binnen uiterlijk twee (2) werkdagen wordt u geïnformeerd over de wijze van afhandeling van de garantie.

Belangrijk:
Voor een goede, snelle en juiste garantie afhandeling aanvaardt SterConcepts BV alleen teruggezonden producten als met deze terugzending tevoren schriftelijk is ingestemd.

Indien een ontvanger van een STERKADO, een uit de webshop besteld product wilt ruilen is dit mogelijk. Cadeaus dienen in de originele verpakking en ongebruikt te worden geretourneerd. SterConcepts BV dient de cadeaus opnieuw te kunnen verkopen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Als de ontvanger gebruik wilt maken van retourzenden dan is de procedure als volgt:
– Meld uw retourzending tevoren telefonisch (NL: 0348 – 74 11 93 / BE: 03 – 808 1488) of per e-mail (info@sterconcepts.nl) aan.
– Binnen uiterlijk twee (2) werkdagen wordt u geïnformeerd over het retouradres en retourafhandeling.

Belangrijk:
Voor een goede, snelle en juiste retourafhandeling aanvaardt SterConcepts BV alleen teruggezonden producten als met deze terugzending tevoren per e-mail of telefonisch is ingestemd. Cadeaukaarten en persoonlijke cadeaus zoals fotoproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Staat uw vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag.