10393 beoordelingen
Informatie aanvragen

Trends kerstpakketten 2019

Het traditionele kerstpakket
Samenzijn, lekker eten en cadeaus; zo brengt menig mens de kerstdagen door. Een kerstpakket ondersteunt die beleving. Het is een vorm van luxe en teken van waardering in de vorm van een cadeaupakket met leuke food – en/of non-food producten. Ook dit jaar mag het kerstpakket niet ontbreken tijdens het vieren van de feestdagen.

Kerstpakket sterren - 70 euro - sterkado

Onze kerstpakketten voor 2019
Voor elkaar zorgen, fit, vitaal en gezond zijn en blijven, tot rust komen en bovenal genieten zijn populaire onderwerpen die we terugzien in de thema’s van dit jaar. STERKADO heeft daarom 5 mooie themapakketten geselecteerd:

Welk bedrag besteed je aan een kerstpakket
Wat een kerstpakket je als werkgever uiteindelijk kost hangt af van het eigen gekozen budget. Wellicht wil je onderscheid maken tussen uitzendkrachten, stagiaires, parttimers of fulltimers? Dat staat je vrij. Een kerstpakket is per thema verkrijgbaar in verschillende waardes en heb je al vanaf €20,00. STERKADO biedt per thema de 5 meest gekozen budgetten aan, namelijk: €20, €25, €35, €50 en €70. Deze kun je bekijken in de kerstbrochure 2019.

STERKADO Kerstpakkketten 2019

Eigen pakket samenstellen
Kerstpakketten heb je in alle soorten en maten. Zo is er bijna altijd een themapakket te vinden dat bij jouw organisatie past. Nu kan het voorkomen dat je zelf al een thema of specifiek product in gedachten hebt dat niet binnen de selectie valt. In dergelijke gevallen kan je ervoor kiezen een eigen kerstpakket samen te stellen. Je selecteert dan zelf de producten en/ of het thema. Een mooie op maat oplossing, waarvoor je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Kerstpakket bedankt - 70 euro - sterkado

Kerstpakketten en belastingaftrek
De Werkkostenregeling (WKR) is goed nieuws voor bedrijven die jaarlijks hun medewerkers verblijden met een kerstgeschenk. Deze uitgave is via de WKR namelijk onbelast. Kerstpakketten vallen onder het ‘niet verrekenbare deel’ van het WKR-budget. Dat betekent dat het niet te verrekenen is met het loon van de werknemers en dus in de vrije ruimte valt. Fijn! Daar hoef je het dus niet om te laten.

Benieuwd naar de alle mogelijkheden? Bekijk dan nu het aanbod kerstpakketten voor 2019!