U bent hier: :Home/STERKADO Blog
STERKADO Blog 2017-10-05T09:26:36+00:00

STERKADO Blog

KIES ZELF 1 OF MEER CADEAUS

september 25th, 2018|Geen categorie|

Eigen keuze kerstpakket; voor ieder wat wils

STERKADO-eigenkeuzekerstpakket

 

Je hebt het druk op het werk; vergaderingen, mails en telefoontjes. Nu vraagt jouw leidinggevende ook nog om een leuk cadeau voor het personeel te regelen. Je wil graag het perfecte cadeau vinden, maar vind daar maar eens tijd voor.

(meer…)

DE MODERNE KERSTMARKT

september 19th, 2018|Cadeaus, Kerst|

Live Shopping: hoe richt jij je kerstmarkt in?

 

STERKADO-live-shopping

Ga je voor een chique Winter Wonderland setting, een foute kersttruien party of wordt het een traditionele kerstborrel waar de klanken van Last Christmas opgaan in een gezellig geroezemoes van je collega’s. Jij bepaalt jouw feestje. Een kerstmarkt is de ideale combinatie van een kerstborrel en uitreiking van het eindejaarsgeschenk. Een gezellig samenzijn als afsluiting van het jaar en een blijk van waardering voor de inzet van je collega’s, dat is STERKADO Live Shopping.

(meer…)

NOOIT MEER EEN VERJAARDAG VERGETEN

september 11th, 2018|Cadeaus, Verjaardagen|

Verjaardag management; een leuk cadeau en altijd op tijd

 

Handig hè, die notificaties op social media wanneer iemand jarig is. Zo mis je nooit een moment om iemand te feliciteren, want laten we eerlijk zijn; de tijd dat we alles uit ons hoofd weten is allang voorbij.

(meer…)

ZO PAK JIJ ZE IN MET KERST

december 11th, 2017|Cadeaus, DIY|

Zelf inpakken? De mooiste cadeautjes maak je zo!

STERKADO-inpakken

In de tijd dat ik me voor had genomen het ouderlijk huis te verlaten en erachter kwam dat dit niet toereikend bleek door alleen in vakanties te werken, kwam er een vacature vrij bij de plaatselijke speelgoedwinkel. Koopavonden, topdrukte in december en de hele dag ‘mama, mag ik deze?!’ nam ik in gedachten al voor lief.

(meer…)

PERSONALISEREN KAN JE LEREN – BINNEN 10 MINUTEN!

november 16th, 2017|Cadeaus, Personaliseren|

Van bakset tot powerbank: altijd een persoonlijk cadeau

STERKADO-persoonlijk

Tess van communicatie blijft graag op de hoogte van alles en iedereen om haar heen en volgt naast 14 blogs het laatste branchenieuws, de nieuwste mode en stiekem een vleugje gossip via haar favoriete magazines. Van Joke, die een plek bezit bij de receptie, hoeft dat allemaal niet. Het digitale tijdperk gaat haar allemaal al snel genoeg. Liever spendeert ze haar kostbare tijd in de keuken waardoor ze bij haar collega’s geroemd wordt vanwege haar voortreffelijke cheesecake waar men met regelmaat op getrakteerd wordt. Behalve Patrick dan, want die is altijd buiten de deur. Onderweg naar klanten, een bespreking met leveranciers of voor presentaties en productreleases. Daar krijgt hij energie van. In tegenstelling tot zijn mobiele telefoon, welke de status ‘battery low’ in het scherm heeft gebrand omdat deze altijd roodgloeiend staat.

(meer…)

WKR EN KERSTPAKKETTEN: EENVOUDIG GEREGELD!

november 3rd, 2017|Kerst, Werkkostenregeling|

Kerstgeschenken via de Werkkostenregeling; zo zit dat

STERKADO-werkkostenregeling-WKR

Je herkent ze aan de schorre ‘goedemorgen’ bij het koffieapparaat, de pennen die van je bureau verdwijnen en het geijsbeer om je heen: je collega’s. Je ziet ze vaker dan je familie en dat is prima, want het zijn de zonnestraaltjes van je bedrijf. Bij ons ook wel ‘de sterren van de organisatie’ genoemd. Daar doe je als werkgever graag wat extra’s voor! Maar wat is mogelijk qua vergoedingen en hoe is de regelgeving vanuit de overheid georganiseerd?

(meer…)

DUURZAAM DE KERST IN: EEN GOED GEVOEL VOOR IEDEREEN

oktober 19th, 2017|Kerst, Lifestyle|

Drie tips voor een duurzame kerst

STERKADO-duurzaamheid

Terwijl je glunderend naar de steeds groter wordende stapel cadeaus gluurt die zich onder de kerstboom vormt, sta je vast niet meteen stil bij plasticvrije oceanen, vervuilende kerncentrales of bijensterfte. We willen het vooral een beetje gezellig houden, toch?

(meer…)

CADEAUKAART VERLOPEN? DIT IS HOE HET WERKT.

oktober 5th, 2017|Cadeaus|

Geldigheid cadeaukaarten onbeperkt of toch niet?

STERKADO-geldigheid-cadeaukaarten

Een paar maandjes geleden ging ik een nieuw tijdperk in; ik vierde mijn dertigste verjaardag. Er was een feestje inclusief slingers, ballonnen, leuke en (uiteraard) ook ietwat gênante foto’s door de jaren heen maar bovenal was er een hoop gezelligheid en natuurlijk cadeaus! Bloemen, dinners by candlelight, een praktisch pakket en creatieve kunstwerken voor thuis… wat hebben ze hun best gedaan!

(meer…)