10393 beoordelingen
AANVRAGEN INFORMATIE
Relatiegeschenken

Kies uit ruim 70.000 relatiegeschenken

Wil je graag de beschikking hebben over een geschenken of promotionele artikelen met je eigen logo? Informeer naar ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken of neem contact op voor persoonlijk advies. Voor elke gelegenheid zijn er geschikte artikelen, zoals voor beurzen, events, sponsoring, relatiemarketing en nog veel meer.

Omvangrijk assortiment

Het assortiment relatiegeschenken is zeer uitgebreid en gevarieerd. Voor elke gelegenheid en doelgroep kun je kiezen uit vele promotionele artikelen, die je kunt voorzien van je eigen logo. Pennen, tassen, t-shirts, bidons, ballonnen en nog veel meer.

Het juiste relatiegeschenk heeft aandacht nodig. Wij denken graag mee om het juiste geschenk voor jou te selecteren en te personaliseren met logo zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw (potentiële) klanten.

Je eigen shop met artikelen

Heb je behoefte aan een eigen shop met een selectie van promotionele artikelen? Ideaal als je te maken hebt met bijvoorbeeld dealers of franchisenemers die voor bepaalde doeleinden snel en eenvoudig de gewenste producten kunnen bestellen.

Wil je dat wij jouw voorraden beheren, wil je meerdere managers doorlopend Relatiegeschenken laten bestellen? Dat kan! Wij geven je een eigen promo shop met een geselecteerd aantal promotionele artikelen, die eenvoudig besteld en zeer snel geleverd kunnen worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je meer informatie ontvangen over ons aanbod relatiegeschenken?     Contact opnemen