Versterk je merk met

Relatiegeschenken

Wil je graag de beschikking hebben over relatiegeschenken of promotionele artikelen met je eigen logo? Voor elke gelegenheid zijn er geschikte artikelen, zoals voor beurzen en events. Wij denken graag met je mee over de wijze waarop je met promotionele artikelen je merk kunt versterken!

 

PROMOTIONELE ARTIKELEN

Kies het juiste promotionele artikel

Het assortiment relatiegeschenken is zeer uitgebreid. Voor elke gelegenheid en doelgroep kun je kiezen uit tal van promotionele artikelen. Het juiste relatiegeschenk heeft aandacht nodig. Wij denken graag mee om het juiste geschenk voor jou te selecteren en te personaliseren met logo of persoonlijke tekst, zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw relaties.

  • Het juiste promotionele artikel voor jouw organisatie
  • Ondersteuning van een vast contactpersoon
  • Advies bij de keuze uit meer dan 70.000 artikelen

JOUW EIGEN WEBSHOP

Webshop met alleen jouw artikelen

Heb je behoefte aan een eigen shop met een selectie van promotionele artikelen? Ideaal als je te maken hebt met bijvoorbeeld dealers of franchisenemers die voor bepaalde doeleinden snel en eenvoudig artikelen kunnen bestellen. Wij maken jouw eigen webshop met een geselecteerd aantal promotionele artikelen, waarvan wij voorraad aanhouden.

  • Jij bepaalt wie toegang heeft en mag bestellen
  • Alle artikelen conform jouw huisstijl opgemaakt
  • Volledige controle en kostenbeheersing

Voor meer informatie & advies op maat

Wil je meer informatie ontvangen over de inzet van relatiegeschenken? Of heb je belangstelling in een eigen webshop met een selectie promotionele artikelen? Plan een gratis adviesgesprek in met een van onze verkoopmedewerkers. We helpen je graag!