relatiegeschenken

Wil je graag de beschikking hebben over relatiegeschenken met jouw eigen logo? Voor elke gelegenheid is er een enorme keuze aan artikelen, zoals voor kerst, als bedankje en voor beurzen en events. Wij denken graag met je mee over de wijze waarop je met relatiegeschenken je merk kunt versterken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij helpen je graag bij de verzorging van het relatiegeschenk dat het beste bij je wensen en budget aansluit.

Relatiegeschenken-STERKADO

origineel en persoonlijk

Het assortiment relatiegeschenken is zeer uitgebreid. Voor elke gelegenheid en doelgroep kun je kiezen uit tal van promotionele artikelen. Het juiste relatiegeschenk heeft aandacht nodig. Wij denken graag mee om het juiste geschenk voor jou te selecteren en te personaliseren met logo of een persoonlijke tekst, zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw relaties.

Relatiegeschenken bij STERKADO:

  • Het juiste promotionele artikel voor jouw organisatie
  • Ondersteuning van een vast contactpersoon
  • Advies bij de keuze uit meer dan 70.000 artikelen

neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen over de inzet van relatiegeschenken? Heb je al een bepaald product op het oog? Of wil je persoonlijk advies ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wij helpen je graag om het ideale relatiegeschenk te verzorgen, waarmee je jouw medewerkers of relaties kunt verblijden.