10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Relatiegeschenken

Versterk je merk met Relatiegeschenken

Wil je graag de beschikking hebben over relatiegeschenken of promotionele artikelen met je eigen logo? Informeer naar ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken of neem contact op voor persoonlijk advies. Voor elke gelegenheid zijn er geschikte artikelen, zoals voor beurzen en events. We denken graag met je mee over de wijze waarop je met promotionele artikelen je merk kunt versterken!

Omvangrijk assortiment

Het assortiment relatiegeschenken is zeer uitgebreid. Voor elke gelegenheid en doelgroep kun je kiezen uit tal van promotionele artikelen, die je kunt voorzien van je eigen logo. Pennen, tassen, t-shirts, bidons, ballonnen en nog veel meer. Het juiste relatiegeschenk heeft aandacht nodig. Wij denken graag mee om het juiste geschenk voor jou te selecteren en te personaliseren met logo, zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw (potentiële) klanten.

Binnenkort verschijnt de webshop met het complete assortiment aan relatiegeschenken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht zodra de webshop live is.

Aanmelden nieuwsbrief

Relatiegeschenken

Je eigen shop met artikelen

Heb je behoefte aan een eigen shop met een selectie van promotionele artikelen? Ideaal als je te maken hebt met bijvoorbeeld dealers of franchisenemers die voor bepaalde doeleinden snel en eenvoudig de gewenste producten kunnen bestellen.

Wil je dat wij jouw voorraden beheren, wil je meerdere managers doorlopend relatiegeschenken laten bestellen? Dat kan! Wij geven je een eigen promo shop met een geselecteerd aantal promotionele artikelen, die eenvoudig besteld en zeer snel geleverd kunnen worden.

Wil je informatie en advies ontvangen over de inzet van relatiegeschenken?

Vul het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Er is geen duidelijke data verzonden naar deze service.
Vul het veld mailadres juist in
Bezig met verwerken...
  • Jouw gegevens
  • Jouw vraag of opmerking *