Je personeel belonen met een gemaakte promotie?

Promotie

Zoek je een cadeau voor een werknemer die promotie maakt? Toon je waardering en beloon je personeel met Keuze Kado. De ontvanger heeft keuze uit een groot assortiment cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie) aan goede doelen. Wil je zelf een keuze maken voor een bepaald geschenk? Dan is Kado Favoriet voor jou het geschikte cadeauconcept.

ELKE MEDEWERKER KIEST Z’N FAVORIETE CADEAU

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Elke medewerker kiest uit cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer
  • Personaliseer je (gratis) verpakking en webshop

JIJ KIEST HET CADEAU VOOR JOUW PERSONEEL

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet kies jij het geschenk waarmee jij je medewerkers gaat verblijden. We denken graag met je mee om het optimale geschenk te verzorgen.

  • Jij kiest jouw favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Bepaal zelf waar en wanneer je geleverd wilt hebben

Regelmatig geschenken nodig?

Heb je regelmatig een geschenk nodig voor een medewerker, bijvoorbeeld bij een promotie, pensioen of als bedankje? Met Keuze Kado 365 heb je altijd een STERKADO giftcard voorhanden om uit te reiken aan je personeel. Iedere medewerker kan de giftcard verzilveren op jouw gratis webshop, waar er keuze is uit een groot en gevarieerd assortiment. 

Webshop STERKADO Kerst 2020

Wil je direct het complete assortiment bekijken?

Vraag vrijblijvend een gratis webshop aan. Binnen 5 minuten krijg je toegang tot het volledige, fors uitgebreide assortiment op basis van jouw beschikbare budget per medewerker. Er is keuze uit ruim 1000 cadeaus bij promotie!