Het ideale cadeau voor werknemers die met pensioen gaan.

Pensioen

Gaat een personeelslid met pensioen? Laat het vertrek niet onopgemerkt voorbij gaan en geef als teken van waardering een persoonlijk cadeau. Met Keuze Kado, dat voor ieder aantal personen te bestellen is, kiest de ontvanger zelf z’n cadeau uit een groot assortiment met volop cadeaus voor senioren. Met Kado Favoriet kies je zelf het geschenk voor de pensionaris, zoals een mooi cadeau of een populaire cadeaukaart.

ELKE MEDEWERKER KIEST Z’N FAVORIETE CADEAU

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Elke medewerker kiest uit cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer
  • Personaliseer je (gratis) verpakking en webshop

JIJ KIEST HET CADEAU VOOR JOUW PERSONEEL

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet kies jij het geschenk waarmee jij je medewerkers gaat verblijden. We denken graag met je mee om het optimale geschenk te verzorgen.

  • Jij kiest jouw favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Bepaal zelf waar en wanneer je geleverd wilt hebben

Regelmatig geschenken nodig?

Heb je regelmatig een geschenk nodig voor een medewerker, bijvoorbeeld bij een pensioen, voor een afscheid of als bedankje? Met Keuze Kado 365 heb je altijd een STERKADO giftcard voorhanden om uit te reiken aan je personeel. Iedere medewerker kan de giftcard verzilveren op jouw gratis webshop, waar er keuze is uit enorm assortiment met ruim 1000 cadeaus, cadeaukaarten en veel meer.