De leukste Paascadeaus voor jouw medewerkers

Pasen

Beloon je medewerkers met de leukste Paascadeaus

Op 4 en 5 april 2021 is het Pasen. Wil je je medewerkers of relaties in de week voor Pasen verblijden met een leuk en origineel Paasgeschenk? Bij STERKADO ben je aan het juiste adres! Je kunt er met Keuze Kado voor kiezen om een giftcard te overhandigen, waarmee elke ontvanger zelf z’n favoriete geschenk kiest. Of kies een van de brievenbus cadeaus, die je volledig kunt personaliseren!

Brievenbus cadeaus – Volledig te personaliseren

We verzorgen de leukste Paasgeschenken voor jouw medewerkers en relaties. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Heb je interesse in een van de afgebeelde cadeaus? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, die je binnen een werkdag ontvangt.

Cadeaukaarten – Vanaf 15 euro – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw medewerkers kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw medewerkers verrassen met een van de getoonde (digitale) cadeaukaarten? Of heb je een cadeaukaart van een andere winkel of webshop in gedachten? Laat ons weten wat je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte!

Keuze Kado – Vanaf 20 euro – Elke medewerker kiest z’n favoriete Paascadeau

De leukste Paasgeschenken voor je personeel regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe giftbox met giftcard of een e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt en binnen 10 minuten volledig gepersonaliseerd.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte Paascadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met ruim 1000 cadeaus.

Wil je meer weten over Keuze Kado?

HEB JE BELANGSTELLING IN PAASGESCHENKEN VOOR JE PERSONEEL?

Wil je binnen 5 minuten meer te weten komen over het cadeauconcept Keuze Kado, binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen of direct het complete assortiment bekijken? Selecteer de gewenste optie.

boordevol informatie & inspiratie

binnen een werkdag verstrekt

meer dan 1000 geschenken