Referenties

SterKado wordt door veel verschillende bedrijven ingezet als keuze kerstpakket, persoonlijk verjaardagscadeau, cadeau voor secretaressedag of bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Onze klanten zijn erg enthousiast!

Enkele klanten aan het woord

partou“Afgelopen kerst besloten we te gaan voor een keuzecadeau voor onze medewerkers. Tijdens de zoektocht naar de juiste partij hiervoor, kwamen wij in contact met Sterconcepts BV. Hun persoonlijke benadering en pro-actief meedenken gaven voor ons de doorslag.

We hebben het kerstgeschenk destijds gebruikt om onze medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun inzet en om ons nieuwe logo te presenteren. Sterconcepts heeft tijdens dit proces met ons meegedacht en nauw samengewerkt met onze vormgever. Dat was terug te zien in eindresultaat. Van kop tot staart was het een zeer prettige samenwerking.

Onze medewerkers waren erg enthousiast over het keuzecadeau van Sterconcepts. Een ruime keuze aan producten, dagjes uit of een tijdschriftenabonnement. Daarnaast een lange geldigheidsduur van de cadeaubon. De klantenservice bij het bestellen, versturen en afhandelen van eventuele vragen hebben wij ook als zeer professioneel ervaren.”

jeugdformaatJeugdformaat kiest al 6 jaar voor het SterKado eigen keuze kerstpakket
Kwaliteit, kiezen op basis van punten en betrokkenheid geven de doorslag

Ook in 2014 koos Jeugdformaat (een organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in de regio Haaglanden) weer voor SterKado.

Frank van Wijngaarden, Communicatie & Marketing medewerker merkt dat de 950 medewerkers het zelf kiezen concept als erg prettig ervaren. “Het assortiment is zeer uitgebreid en de medewerkers vinden het heel leuk om verschillende dingen te kunnen kiezen.

Logistiek gezien is het voor ons nauwelijks werk. Dat is erg fijn. Met het cadeaudoosje overhandigen we iets persoonlijks. De medewerkers van SterConcepts zijn zeer betrokken, denken goed mee en staan altijd voor ons klaar.

optisportOptisport, kiest al 4 jaar voor het SterKado Eigen Keuze Kerstpakket
“Mooi assortiment, perfecte service en tevreden medewerkers.
Dus gewoon doen.”

Drie jaar geleden was Leoniek van der Have, Coördinator Receptie, bij Optisport Exploitaties B.V. op zoek naar leveranciers van een Eigen Keuze Kerstpakket. Via google kwam ze bij SterKado uit.

“De samenwerking met SterKado verloopt ideaal. We worden snel teruggebeld en al onze vragen worden goed beantwoord. Kortom, super service. Het is daardoor makkelijk om het te regelen. Het SterKado wordt ook erg goed ontvangen door onze medewerkers.

Het assortiment wordt steeds vernieuwd. Vooral het feit dat punten in delen gebruikt kunnen worden, slaat erg aan. De cadeaus zijn gewoon leuk, voor ieder wat wils. De nieuwe webshop heeft een frisse uitstraling. Er staan leuke filmpjes bij de activiteiten. Het is prachtig dat de webshop geheel naar onze eigen huisstijl kan worden aangepast. Vooral de gepersonaliseerde header maakt het één geheel.”

96%
klanten
SterKado

Wat zeggen onze klanten

“SterConcepts is een bedrijf met enthousiaste en klantgerichte medewerkers en werkwijze. Wij hebben het gevoel dat er echt naar ons geluisterd is.”

“Jullie doen wat jullie beloven, meedenkend en zeer klantgericht!”

“SterConcepts maakt van een cadeaucheque een persoonlijk cadeau, waar je elke medewerker blij mee maakt.”

“Plezierige samenwerking: het organiseren van het kerstgeschenk wordt op deze manier een feestje an sich.”

“Een leuke manier om iets te doen voor personeel of relaties. In plaats van het standaard kerstpakket kan men zelf iets leuks uitzoeken op een site met een grote keuzemogelijkheid. Voor ieder wat wils dus.”

“SterConcepts is eerlijk, toegankelijk en breed gesorteerd in haar aanbod. Bovendien wordt er correct volgens afspraak gehandeld.”

“Breed assortiment voor medewerkers en prima hulp achter de schermen. Er wordt meegedacht met de organisatie.”

“Mooie duidelijk site met veel mogelijkheid en keuzes om je eigen persoonlijke pagina te creëren. Veel keuze in geschenken en opties. Mooie verpakkingen en snelle levering. Goede service dus echt een aanrader.”