Iedereen z'n favoriete eindejaarsgeschenk

Oud en nieuw

Beloon je medewerkers met een prachtig eindejaarsgeschenk

Wil je je waardering tonen aan je personeel door een eindejaarsgeschenk te geven? Keuze Kado (coronaproof!) is hiervoor uitermate geschikt. Je kiest en personaliseert je verpakking en webshop, waarna de ontvanger z’n favoriete eindejaarsgeschenk kan kiezen uit een groot en gevarieerd assortiment met ruim 1000 cadeaus. Wat je ook kiest; elk geschenk wordt voorzien van jouw persoonlijke tekst en kan zowel op het bedrijfsadres als op de huisadressen van je medewerkers bezorgd worden.

Keuze Kado – Vanaf 20 euro – Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeau

De leukste eindejaarsgeschenken voor je personeel regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe giftbox met giftcard of een (coronaproof) e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerk(st)er logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders?
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte cadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen.

Wil je meer weten over Keuze Kado?

Brievenbus cadeaus – Opmaak en tekst naar eigen wens te bepalen

Voor jouw medewerkers kun je kiezen uit allerlei eindejaarsgeschenken. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: 
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Heb je interesse in een van de afgebeelde brievenbus cadeaus als eindejaarsgeschenk? Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. De brievenbus cadeaus zijn leverbaar vanaf 50 stuks.

Cadeaukaarten – Vanaf 10 euro – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw medewerkers kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw medewerkers verrassen met een van de getoonde cadeaukaarten? Laat ons weten wat je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte!

HEB JE BELANGSTELLING IN CADEAUS VOOR OUD & NIEUW?

Wil je binnen 5 minuten het complete assortiment bekijken? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een eindejaarsgeschenk? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

meer dan 1000 geschenken

binnen een werkdag verstrekt