TOON JE WAARDERING AAN JOUW MEDEWERKERS

Origineel kerstgeschenk personeel

Je personeel belonen met een origineel kerstgeschenk? Kies voor Keuze Kado, waarbij iedere medewerker op een persoonlijke webshop zelf een origineel kerstgeschenk kan bestellen. Of ga voor Kado Favoriet en bepaal zelf het kerstgeschenk voor je medewerkers. Geef je liever een origineel kerstpakket? We stellen jouw pakket op maat samen met producten naar keuze.

JIJ KIEST HET KERSTGESCHENK

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet bepaal je zelf het geschenk. Ga je voor een mooi cadeau, populaire cadeaukaart of kies je een relatiegeschenk met logo. Inclusief tekstkaart met jouw boodschap.

MEDEWERKER KIEST Z’N KERSTGESCHENK

Keuze Kado

Met Keuze Kado laat je iedere medewerker zelf z’n favoriete kerstcadeaus kiezen op een jouw gratis webshop in eigen huisstijl. Kies uit meer dan 1000 cadeaus!

JOUW EIGEN KERSTMARKT

Digitale Kerstmarkt

Jouw eigen digitale kerstmarkt, het ideale coronaproof alternatief voor een live kerstmarkt. Sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl met een zeer groot assortiment.

TRADITIONEEL KERSTPAKKET

Kerstpakketten

Heb je een voorkeur voor een traditioneel Kerstpakket? Ook dat is mogelijk! Stel jouw eigen pakket samen in een thema naar keuze, zoals Hollands, Duurzaam of Ontspanning.

Brochure STERKADO 2020

Meer weten over originele Kerstgeschenken voor je personeel?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.