Kerstpakketten 2020

Maak Kerst onvergetelijk en beloon je medewerkers met een schitterend kerstpakket. Bij STERKADO heb je de mogelijkheid om jouw eigen thema te bepalen voor de kerstpakketten 2020. Je stelt je kerstpakket volledig zelf samen met de food- en/of non-food producten die je wenst. Of wil je liever een mooi kerstgeschenk geven? Kies je favoriete kerstpakket 2020!

JIJ KIEST HET KERSTGESCHENK

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet bepaal je zelf wat je geeft en beloon je alle medewerkers met hetzelfde cadeau. We denken graag met je mee op het optimale cadeau voor je medewerkers te verzorgen.

  • Kies je favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Inclusief een tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap

MEDEWERKER KIEST Z’N KERSTGESCHENK

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest iedere medewerker z’n favoriete cadeaus uit een groot assortiment met ruim 1000 cadeaus. Je geeft een giftcard in een luxe cadeaubox, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Kies uit cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer
  • Personaliseer je (gratis) verpakking en webshop

JOUW EIGEN KERSTMARKT

Digitale Kerstmarkt

Jouw eigen digitale kerstmarkt, het ideale coronaproof alternatief voor een live kerstmarkt. Sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl met een zeer groot assortiment.

TRADITIONEEL KERSTPAKKET

Kerstpakketten

Kies voor een traditioneel kerstpakket en stel jouw ideale kerstpakket 2020 samen met een thema naar wens. Bepaal de inhoud en voeg een inlegvel toe met een persoonlijke boodschap.

  • Kies het thema voor jouw kerstpakket
  • Zowel food, non-food als een combinatie van producten mogelijk

Informatie & inspiratie over Kerstpakketten 2020

Wil je meer te weten komen over jouw ideale Kerstpakketten 2020? Plan voor informatie op maat een gratis adviesgesprek in met een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag!