10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Kerstpakket samenstellen

Zelf je kerstpakket samenstellen?

Wat is er nu leuker dan zelf je kerstpakket samen te stellen! Het Keuze Kerst Kado is hiervoor de ideale oplossing. Je bepaalt zelf de uitstraling van je verpakking en webshop, die je beide op verschillende manieren kunt personaliseren. Vervolgens reik je een giftcard uit aan iedere ontvanger, waarmee iedereen z'n favoriete geschenken kiest uit een groot en gevarieerd assortiment cadeaus, cadeaukaarten en meer. Keuze Kado is voor elk aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon. Uitstekend gewaardeerd door werkgever en werknemer!

GRATIS verpakking en webshop - in 10 minuten gepersonaliseerd!
Kerstpakket samenstellen

Je eigen kerstpakket samenstellen, regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe giftbox met giftcard of een e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt en binnen 10 minuten volledig gepersonaliseerd.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerk(st)er logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte cadeau geven aan jouw medewerk(st)ers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerk(st)ers zelf een kerstcadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment.

Wil je in 2 minuten te weten komen hoe je je kerstpakket kunt samenstellen?

Bekijk Keuze Kado video

Meer weten over je eigen kerstpakket samenstellen? Kies voor een van de volgende opties: