10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Personeelscadeaus & Kerstgeschenken

Over STERKADO - Woerden

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je personeel of relaties? Voor elke gelegenheid hebben we een geschikt cadeauconcept, zoals voor kerst, verjaardagen en jubilea. We stellen bedrijven in de gelegenheid als teken van waardering hun medewerkers en relaties te belonen met een persoonlijk geschenk. Dit doen we al bijna 15 jaar voor bedrijven van 5 tot 10.000 medewerkers.

Welk cadeauconcept past bij jouw bedrijf?

Keuze Kado

Een persoonlijk (kerst)cadeau voor je personeel? Met Keuze Kado kiest iedere ontvanger op een persoonlijke webshop z’n favoriete cadeaus. Er is keuze uit een groot en gevarieerd assortiment met voor elk wat wils.

Meer informatie

Relatiegeschenken

Voor relatiegeschenken en promotionele artikelen heb je keuze uit ruim 70.000 artikelen. We denken graag met je mee, zodat we op basis van je doelstellingen en beschikbare budget samen komen tot de juiste keuze.

Meer informatie

Live Shopping

Live shopping is de moderne versie van een kerstmarkt. Je bepaalt zelf het assortiment cadeaus. Tijdens het event kun je een deel van het assortiment live bekijken en bestellen, welke we thuis laten bezorgen..

Meer informatie

Kerstpakketten

We leveren meerdere versies traditionele kerstpakketten met aansprekende producten. Dit op basis van specifieke thema’s. De kerstpakketten zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen van 20 tot 70 euro.

Meer informatie

Ben je een keer in de buurt?

Je verwelkomen je graag op ons kantoor aan Helsinkilaan 8 te Woerden! Maar natuurlijk kun je ook online informatie aanvragen.