Kerstgeschenken Woerden

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstgeschenk voor je personeel of relaties? Vanuit ons hoofdkantoor in Woerden stellen we bedrijven in de gelegenheid als teken van waardering hun medewerkers en relaties te belonen met een persoonlijk geschenk. Dit doen we al 15 jaar voor bedrijven tot 10.000 medewerkers. Ben je op zoek naar kerstgeschenken voor bedrijven in Woerden en omstreken? Bij STERKADO kunnen bedrijven uit heel Nederland terecht voor persoonlijke en originele kerstgeschenken.

JOUW EIGEN KERSTMARKT

Digitale kerstmarkt

 Jouw eigen digitale kerstmarkt, het ideale coronaproof kerstgeschenk. Sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl met een groot assortiment en optie om online te borrelen!

MEDEWERKER KIEST Z’N KERSTGESCHENK

STERKADO webshop - giftcard 2020

Keuze Kado

Met Keuze Kado laat je iedere medewerker zelf kerstcadeaus kiezen op een volledig gepersonaliseerde (gratis) webshop. Snel en eenvoudig geregeld, altijd geslaagd.

TRADITIONEEL KERSTPAKKET

Kerstpakketten

Heb je een voorkeur voor een traditioneel Kerstpakket? Ook dat is mogelijk! Kies een thema naar keuze voor jouw ideale pakket Altijd inclusief persoonlijke boodschap.

Is jouw bedrijf gevestigd in of nabij Woerden en wil je meer weten over de inzet van kerstgeschenken?

Je bent van harte welkom op het kantoor van STERKADO, gevestigd op de Jaap Bijzerweg 19 in Woerden.
Natuurlijk kun je voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers.

Mark Nap

Senior accountmanager
E-mail: [email protected]
Tel: 030-200 4503

Sjaak Nap

Accountmanager
E-mail: [email protected]
Tel: 030-200 4504

Hoe bereik je het STERKADO hoofdkantoor in Woerden?