Kerstgeschenken Woerden

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstgeschenk voor je personeel of relaties? Vanuit ons hoofdkantoor in Woerden stellen we bedrijven in de gelegenheid als teken van waardering hun medewerkers en relaties te belonen met een persoonlijk geschenk. Dit doen we al bijna 15 jaar voor bedrijven tot 10.000 medewerkers. Ben je op zoek naar kerstgeschenken voor bedrijven in Woerden en omstreken? Bij STERKADO kunnen bedrijven uit heel Nederland terecht voor persoonlijke en originele kerstgeschenken.

JIJ KIEST HET KERSTGESCHENK

Kado Favoriet

Wil je al je medewerkers hetzelfde kerstgeschenk geven? Met Kado Favoriet bepaal je zelf het geschenk. Ga je voor een cadeau, cadeaukaart of kies je een relatiegeschenk?

MEDEWERKER KIEST Z’N KERSTGESCHENK

STERKADO webshop - giftcard 2020

Keuze Kado

Met Keuze Kado laat je iedere medewerker zelf kerstcadeaus kiezen op een volledig gepersonaliseerde (gratis) webshop. Snel en eenvoudig geregeld, altijd geslaagd.

JOUW EIGEN KERSTEVENT

Keuze Kado Live

Met Keuze Kado Live bestelt elke medewerker, genietend van een hapje en drankje, live z’n kerstcadeaus op jouw eigen event.

TRADITIONEEL KERSTPAKKET

Kerstpakketten

Heb je een voorkeur voor een traditioneel Kerstpakket? Ook dat is mogelijk! Kies een thema naar keuze voor jouw ideale pakket.

Is jouw bedrijf gevestigd in of nabij Woerden en wil je meer weten over de inzet van kerstgeschenken?

Je bent van harte welkom op het kantoor van STERKADO, gevestigd op de Jaap Bijzerweg 19 in Woerden.
Natuurlijk kun je voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers.

Mark Nap

Accountmanager
E-mail: [email protected]
Tel: 030-200 4503

Jurjen Hoomans

Accountmanager
E-mail: [email protected]
Tel: 030-200 4502

Sjaak Nap

Accountmanager
E-mail: [email protected]
Tel: 030-200 4504

Hoe bereik je het STERKADO hoofdkantoor in Woerden?

STERKADO - Webshop aanvragen

Wil je direct het complete assortiment bekijken?

Vraag vrijblijvend een gratis webshop aan. Binnen 5 minuten krijg je toegang tot het volledige, fors uitgebreide assortiment kerstgeschenken op basis van jouw beschikbare budget per medewerker. Keuze uit meer dan 1000 cadeaus!