Iedere medewerker kiest z'n favoriete kerstgeschenk

Keuze Kado

  • Geef een cadeaubox, of kies voor coronaproof en mail een e-voucher, in jouw look & feel
  • In 10 minuten personaliseer je jouw gratis webshop
  • Iedere ontvanger kiest z’n favoriete kerstgeschenk
  • Zeer groot assortiment met ruim 1000 geschenken: de leukste cadeaus, uitjes, cadeaukaarten en veel meer
  • Volledig coronaproof kerstgeschenk voor jouw personeel
  • Succesvol ingezet door duizenden bedrijven en door klanten beoordeeld met een 8,8!

Stuur mij meer informatie

HET IDEALE CORONAPROOF KERSTGESCHENK!

Heb je een voorkeur voor een coronaproof kerstgeschenk? Verras je medewerkers dan met een gepersonaliseerde e-voucher in hun mailbox, inclusief persoonlijke tekst! Met de unieke code op de e-voucher loggen zij in op jouw gratis webshop, waar het favoriete kerstgeschenk besteld kan worden. Een Keuze Kado e-voucher is het ideale coronaproof kerstgeschenk 2020!

 

STERKADO e-voucher 2020

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

Geef een cadeaubox of e-voucher in jouw eigen look & feel

Kies je voor het geven van een STERKADO giftcard in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor coronaproof en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Wij maken de prachtige cadeaubox en de e-voucher op in de stijl die jij wenst!

 

Cadeaudoosje STERKADO

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag! Wist je trouwens al dat de webshop in de zomer van 2020 compleet vernieuwd is?

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag! Wist je trouwens al dat de webshop in de zomer van 2020 compleet vernieuwd is?

03

Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Na uitreiking van kiest elke medewerker op jouw webshop, zijn favoriete geschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen hebben we de leukste (kerst)geschenken. Er is keuze uit meer dan 1000 cadeaus!

online keuze cadeaus

actieve webshops

%

van de klanten beveelt ons aan

jaar ervaring in de branche

STERKADO brochure 2020-2021

Meer weten over Keuze Kado Kerst?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.