STERKADO - Keuze Kado Kerst

Kerst Keuze Cadeau: Het ideale kerstcadeau voor je personeel

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete kerstgeschenk
  • Inclusief gepersonaliseerde verpakking en webshop (NL en EN) in eigen huisstijl
  • Groot assortiment met ruim 1500 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Voor ieder aantal personen inzetbaar, vanaf 20 euro per persoon
  • Kerst Keuze Cadeau: uitstekend gewaardeerd door werkgevers en werknemers

Kerst Keuze Cadeau in het kort

Met een Kerst Keuze Cadeau bestelt elke medewerker op jouw gratis webshop uit een fraai assortiment met ruim 1500 cadeaus z’n favoriete kerstcadeau. Een Kerst Keuze Cadeau is voor ieder aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon, en is snel en eenvoudig geregeld. Een gepersonaliseerde verpakking en eigen webshop zijn standaard inbegrepen.

Omdat iedere medewerker zelf kiest, is het kerstcadeau altijd geslaagd. Verras je collega’s deze kerst met een Kerst Keuze Cadeau, succes gegarandeerd!

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies je voor het geven of thuis laten bezorgen van een STERKADO kartonnen giftcard (duurzaam) in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor coronaproof en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Wij maken de prachtige cadeaubox en de e-voucher op in de stijl die jij wenst!

Volledige flexibiliteit in levering
Weet je nu nog niet of je de cadeaubox op kantoor geleverd wilt hebben of bij je medewerkers thuis wilt laten bezorgen? Of heb je liever dat we alle collega’s een e-voucher mailen? Geen probleem! Tot een paar weken voor uitreiking kun je de gewenste verpakking en verzendlocatie bepalen.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. 

Zo wordt de tweetalige webshop (NL en EN) geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? Wij helpen je graag!

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Na uitreiking kiest elke medewerker op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. 

In de zomer van 2021 is het assortiment flink uitgebreid met zeer veel nieuwe cadeaus, cadeaukaarten van populaire webshops en winkels, en nog veel meer!

Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen hebben we de leukste (kerst)geschenken. Er is keuze uit meer dan 1500 cadeaus!

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

sterkado is jarig en trakteert: voor al je personeel een gratis cadeaupakket

meer informatie over een kerst keuze cadeau

gratis informatiepakket keuze kado kerst