Een mooi geschenk voor ieder jubileum

Jubileum

Heb je een jubileum te vieren van een medewerker? Met Keuze Kado regel je eenmalig de cadeaus voor alle jubilarissen en heb je hier nooit meer omkijken naar. De ontvanger kiest hierbij zelf uit een groot assortiment, waardoor het cadeau altijd geslaagd is. Of ga voor Kado Favoriet, waarbij je zelf bepaalt met welk geschenk je de jubilaris gaat verrassen. Selecteer je favoriete optie!

ELKE MEDEWERKER KIEST Z’N FAVORIETE CADEAUS

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Elke medewerker kiest uit cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer
  • Personaliseer je (gratis) verpakking en webshop

JIJ KIEST HET CADEAU VOOR JOUW PERSONEEL

Cadeau voor personeel

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet kies jij het geschenk waarmee jij je medewerkers gaat verblijden. We denken graag met je mee om het optimale geschenk te verzorgen.

  • Jij kiest jouw favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Bepaal zelf waar en wanneer je geleverd wilt hebben

REGELMATIG GESCHENKEN NODIG?

Heb je regelmatig een geschenk nodig voor een medewerker, zoals bij een jubileum, als bedankje of bij een pensioen? Met Keuze Kado 365 heb je altijd een STERKADO giftcard voorhanden om uit te reiken aan je personeel. Iedere medewerker kan de giftcard verzilveren op jouw gratis webshop, waar er keuze is uit een groot en gevarieerd assortiment.

STERKADO - Keuze Kado webshop & cadeaubox