10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Jubileum kado

Op zoek naar een leuk en origineel jubileum kado?

Is er een jubileum te vieren en is er bijvoorbeeld een collega 25 jaar in dienst? Het is eigenlijk helemaal niet lastig welk kado je geeft bij een jubileum! Met Keuze Kado geef je een persoonlijk geschenk, dat altijd een succes is. De reden hiervoor is dat de jubilaris zelf een geschenk kiest uit een groot assortiment cadeaus, cadeaukaarten en meer. Een kado bij een jubileum is snel en eenvoudig geregeld, waarbij je de verpakking en gratis webshop ook nog eens kunt personaliseren. Bovendien is Keuze Kado voor ieder aantal personen te bestellen.

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Jubileum kado

GEEF EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING OF E-VOUCHER

Hoe wil jij je kado aan de jubilaris verstrekken? Geef je een sfeervol cadeaudoosje? Of wil je je volledig geautomatiseerd een digitale e-voucher verstrekken? Wat je ook kiest, zowel de verpakking als de e-voucher kun je naar wens personaliseren.

Bekijk alle verpakkingen

Volledig in eigen stijl op te maken!
Jubileum kado

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JE GRATIS WEBSHOP 

Maak je webshop in een handomdraai persoonlijk met een logo en eigen tekst, een persoonlijke boodschap. Als je wilt, matchen wij het ontwerp van de verpakking met de webshop voor je. Op deze manier geef je de jubilaris een persoonlijk geschenk in de stijl van je organisatie.

Bekijk alle personaliseer mogelijkheden

Jubileum kado

IEDERE ONTVANGER KIEST Z’N EIGEN CADEAUS

Na uitreiking kiest de ontvanger z’n favoriete cadeau(s) op de persoonlijke webshop op basis van punten. Er is keuze uit een groot en gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Altijd het ideale kado bij een jubileum, dat zeker in smaak zal vallen!

Bekijk het uitgebreide assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado om cadeau te doen bij een jubileum?