10393 beoordelingen
Informatie aanvragen

Geschenken personeel in 2020

Ben je van plan om je personeel en/of relaties als teken van waardering in 2020 te belonen met een fraai geschenk? We zetten een aantal gelegenheden voor je op een rijtje.

Kalender 2020 – Geschenken personeel


Andere feestelijke gelegenheden

Behalve de bovengenoemde gelegenheden, zijn er allerlei momenten denkbaar waarop je een geschenk wilt geven aan je personeel. Denk hierbij aan verjaardagen, als bedankje, bij een jubileum en als afscheidscadeau. Bij STERKADO is er voor elke gelegenheid een origineel cadeau, inclusief gratis verpakking en persoonlijke webshop.

sterkado-verpakking-jubileum


Met welke geschenken verras je je personeel?

Geschenken voor personeel en relaties zijn er in vele soorten en maten. Heb je zelf een specifiek cadeau in gedachten, dan kun je je personeel een cadeaupakket geven. Heb je geen idee met welk cadeau je hen blij maakt? Kies dan voor Keuze Kado, waarbij iedere ontvanger z’n favoriete geschenken kiest uit een groot assortiment met cadeaus, uitjes, cadeaukaarten en nog veel meer.

STERKADO - cadeau voor personeel


Personeelsgeschenken in elk aantal

De geschenken voor je personeel kun je bij STERKADO (online) bestellen in elk gewenst aantal. Bovendien adviseren en informeren we graag als je nog niet precies weet welke cadeaus je wilt geven aan je personeel. Neem contact op voor persoonlijk advies op maat!