10393 beoordelingen
AANVRAGEN INFORMATIE
Verjaardag

Altijd een leuk en passend verjaardagscadeau!

Ben je op zoek naar het ideale verjaardagscadeau voor je personeel? Verras je jarige medewerker met een STERKADO giftcard. Met het cadeauconcept Keuze Kado kiest iedere jarige zelf z'n favoriete cadeaus, welke ook nog eens razendsnel bezorgd worden.

Kies voor een verpakking of e-voucher en personaliseer

Personaliseer je webshop of laat de opmaak verzorgen

Iedere ontvanger kiest z’n eigen cadeaus op basis van punten

Lees hoe je Keuze Kado als verjaardagscadeau kunt geven

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Je kunt het Keuze Kado verjaardagscadeau overhandigen in een feestelijke bijpassende verpakking in verjaardagssfeer of kiezen voor digitaal verstrekken per e-voucher. Maak een keuze uit het geven van een verpakking of het mailen van een e-voucher, welke je beide kunt personaliseren.

Meer over verpakkingen en e-vouchers

2. PERSONALISEER JE WEBSHOP OF LAAT ONS DIT REGELEN

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de feestelijke stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer over personaliseren van een webshop

3. DE JARIGE KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je de jarige het Keuze Kado hebt uitgereikt, kan hij of zij inloggen op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Er is voor jong en oud een groot en gevarieerd aanbod. Als de jarige op werkdagen voor 21.30 uur bestelt, worden de cadeaus dezelfde dag nog verstuurd!

Bekijk het gevarieerde assortiment

Direct uitgebreide informatie ontvangen over onder meer het complete assortiment?     Aanvragen informatie


 

AUTOMATISCH EEN E-VOUCHER AAN JARIGE WERKNEMERS VERSTUREN?

Elke keer weer in de stress als je een verjaardagscadeau moet regelen voor je medewerk(st)ers? Dan hebben we hiervoor de oplossing! Wij sturen je medewerk(st)er op zijn/haar verjaardag een gepersonaliseerde e-mail met daarin een e-voucher. Hiermee kan op een persoonlijke webshop gekozen worden uit een groot en gevarieerd assortiment.

  • Je maakt eenmalig een webshop, e-voucher en begeleidende mail
  • Je levert een Excel-bestand aan met naam, verjaardag en e-mailadres
  • Op de specifieke datum gaat er automatisch een mail met e-voucher uit naar de jarige
  • Wanneer je collega op kantoor komt, zit de e-voucher al in de mailbox van de jarige
  • Via een eigen portal kun je eenvoudig verjaardagen beheren

Altijd op tijd een passend cadeau voor de jarige, dat zelf uitgekozen kan worden. Vele organisaties maken gebruik van deze oplossing en hebben geen omkijken meer naar het regelen van een verjaardagcadeau voor je personeel. Informeer naar de mogelijkheden!

Contact opnemen