10393 beoordelingen
AANVRAGEN OFFERTE
Sinterklaas

Beloon je medewerkers met het ideale Sinterklaascadeau

Vind je het lastig om te bepalen welk cadeau je voor Sinterklaas aan je personeel geeft? Met Keuze Kado kiest iedere werknemer z'n eigen cadeau(s). Hierbij is er keuze uit een groot en gevarieerd assortiment met voor elk wat wils, waarbij je zelf het budget bepaalt en de verpakking en webshop (beide gratis!) een persoonlijk karakter geeft in de stijl van je organisatie.

Keuze Kado geven als Sinterklaascadeau regel je snel en eenvoudig

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Sinterklaas

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Dit kan in een (gratis) verpakking of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een persoonlijk cadeau in een stijl, die aansluit bij jouw organisatie.

Meer informatie

Volledig in eigen stijl op te maken!
Sinterklaas

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Sinterklaas

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado Sinterklaascadeau aan je personeel hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Voor voor jong en oud is er een gevarieerd aanbod.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Maak je keuze uit de onderstaande opties: