10393 beoordelingen
ONLINE BESTELLEN
Pasen

Je medewerkers verblijden met een Paasgeschenk?

Vind je het lastig om een leuk en origineel Paascadeau te bedenken? Dan is Keuze Kado de oplossing! Je overhandigt of mailt je werknemers een giftcard in een aansprekende verpakking. Zij kiezen en bestellen vervolgens op jouw (gratis) persoonlijke webshop zelf hun favoriete Paasgeschenken. In ieder aantal te bestellen, snel en eenvoudig geregeld.

Keuze Kado geven als Paasgeschenk regel je als volgt

Kies voor een verpakking of e-voucher en personaliseer

Personaliseer je webshop of laat de opmaak verzorgen

Iedere ontvanger kiest z’n eigen cadeaus op basis van punten

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Pasen

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Dit kan in een (gratis) verpakking of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een cadeau in een aansprekende stijl. Maak een keuze uit:

  • Uitreiken van een verpakking: kies een type verpakking en personaliseer
  • Mailen van een e-voucher: kies een voucher en personaliseer

Meer informatie

Volledig in eigen stijl op te maken!
Pasen

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Pasen

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado Paasgeschenk aan je personeel hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Voor voor jong en oud is er een gevarieerd aanbod. Cadeaus die besteld worden op werkdagen voor 21.30 uur, worden nog dezelfde dag verstuurd!

Bekijk het gevarieerde assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Kies uit de volgende opties: