10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Pasen

Verras je medewerkers of relaties met een Paasgeschenk

Op 12 en 13 april 2020 is het Pasen. Wil je je medewerkers of relaties in de week voor Pasen verblijden met een leuk en origineel Paasgeschenk? Bij STERKADO ben je aan het juiste adres! Je kunt er met Keuze Kado voor kiezen om een giftcard te overhandigen, waarmee iedere ontvanger zelf z'n favoriete geschenk kan kiezen. Een andere optie is het kiezen van een bepaald geschenk, dat je aan alle medewerkers of relaties uitreikt.

Welk type Paasgeschenk heeft jouw voorkeur?

Pasen

1. IEDEREEN ZELF EEN PAASGESCHENK LATEN KIEZEN?

Met Keuze Kado kiest iedere ontvanger z’n favoriete geschenk uit een groot en gevarieerd assortiment cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop. Keuze Kado is voor ieder aantal personen te bestellen. Snel geregeld, uitstekend gewaardeerd!

Meer informatie

Pasen

2. ZELF EEN PAASGESCHENK KIEZEN?

Heb je een bepaald Paasgeschenk in gedachten voor je medewerkers, zoals een gadget, verzorgingsproduct of heerlijke chocolade? We kunnen ieder product voor je regelen en op verzoek ook personaliseren. Bovendien leveren we de Paasgeschenken waar en wanneer jij wilt. Weet je nog niet precies wat te geven? We denken graag met je mee!

Meer informatie

Wil je meer weten over de inzet van Paasgeschenken?

Vul het formulier in met jouw vragen of wensen en we nemen binnen een werkdag contact met je op!

Er is geen duidelijke data verzonden naar deze service.
Vul het veld mailadres juist in
Bezig met verwerken...
  • Jouw gegevens
  • Jouw vraag of opmerking *