10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Pasen

Je medewerkers verblijden met een Paasgeschenk?

Vind je het lastig om een leuk en origineel Paascadeau te bedenken? Dan is Keuze Kado de oplossing! Je overhandigt of mailt je werknemers een giftcard in een aansprekende verpakking. Zij kiezen en bestellen vervolgens op jouw (gratis) persoonlijke webshop zelf hun favoriete Paasgeschenken. In ieder aantal te bestellen, snel en eenvoudig geregeld.

Keuze Kado geven als Paasgeschenk regel je als volgt

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Pasen

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Dit kan in een (gratis) verpakking of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een gepersonaliseerd cadeau in een aansprekende stijl.

Volledig in eigen stijl op te maken!
Pasen

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Pasen

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado Paasgeschenk aan je personeel hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een grooty en gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Voor elk wat wils!

Kom in 2 minuten te weten hoe simpel Keuze Kado werkt:

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Kies uit de volgende opties: