10393 beoordelingen
AANVRAGEN OFFERTE
Keuze Kado

Iedereen zelf z'n favoriete kerstgeschenken laten kiezen met Keuze Kado

Wil je iedere medewerker z'n eigen kerstcadeaus laten kiezen? Dan is Keuze Kado echt iets voor jou. Iedere medewerker bestelt op jouw (gratis) persoonlijke webshop de gewenste cadeaus, waarbij er gekozen kan worden uit een groot en gevarieerd assortiment.

Kerst Keuze Kado: inclusief jouw logo en persoonlijke tekst

1. KIES JE VERPAKKING OF E-VOUCHER

Je kunt je kerstgeschenk uitreiken in een feestelijke verpakking in kerstsfeer. Of mail je je medewerkers liever een e-voucher? Ook deze kan in kerstsfeer worden opgemaakt. Centraal in de verpakking staat dit jaar het thema ‘De sterren van je organisatie’. Maak een keuze uit het geven van een (gratis) verpakking of het mailen van een e-voucher.

Meer informatie

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je gratis webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Als je liever hebt dat wij de uitstraling van de webshop matchen met de verpakking, verzorgen we dit graag.

Meer informatie

Keuze Kado

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N KERSTCADEAUS

Nadat je het Keuze Kado Kerstcadeau aan je personeel hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Iedere werknemer kiest z’n favoriete kerstcadeaus.

Bekijk het complete assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Maak je keuze uit de onderstaande opties:

Enkele van onze klanten

10/10

“Goede service, goed contact, prima geleverd en bestellingen met voucher ook snel en netjes afgehandeld.”

8/10

“Prettig contact en alle medewerking als er vragen waren. Duidelijke informatie over de mogelijkheden vooraf en over de aanleverdata.”

9/10

Reviews Feedback Company: Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,9 op basis van 247 beoordelingen. Bovendien beveelt 94% van de klanten STERKADO aan.

Meer over reviews