10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Dag van de Zorg 2020

Beloon je medewerkers op de Dag van de Zorg - 12 mei 2020

Je waardering tonen aan je zorgmedewerkers op de Dag van de Zorg, ook wel Dag van de Verpleging genoemd, door hen een persoonlijk cadeau te geven? Met Keuze Kado kiest iedere medewerker z'n eigen cadeaus uit een groot assortiment. Uitstekend gewaardeerd, altijd geslaagd! Een andere mogelijkheid is om elke medewerker hetzelfde geschenk te geven, dat door jou wordt bepaald. Voor elk aantal personen en in ieder budget inzetbaar!

Met welk type geschenk ga jij je zorgpersoneel verblijden?

Dag van de Zorg

1. IEDERE MEDEWERKER ZELF EEN GESCHENK LATEN KIEZEN?

Met Keuze Kado kiest iedere medewerker z’n favoriete geschenk uit een groot en gevarieerd assortiment cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop. Keuze Kado is voor ieder aantal personen te bestellen. Snel geregeld, uitstekend gewaardeerd!

Meer informatie

Dag van de Zorg

2. ZELF EEN GESCHENK KIEZEN VOOR ALLE MEDEWERKERS?

Heb je een bepaald geschenk in gedachten voor je medewerkers, zoals een gadget, verzorgingsproduct of cadeaukaart? We kunnen ieder product voor je regelen en op verzoek ook personaliseren. Bovendien leveren we de geschenken waar en wanneer jij wilt. Weet je nog niet precies wat te geven? We denken graag met je mee om het ideale geschenk te selecteren. Voor ieder budget inzetbaar!

Meer informatie

Wil je meer weten over de inzet van geschenken op de Dag van de Zorg?

Vul het formulier in met jouw vragen of wensen en we nemen binnen een werkdag contact met je op!

Er is geen duidelijke data verzonden naar deze service.
Vul het veld mailadres juist in
Bezig met verwerken...
  • Jouw gegevens
  • Jouw vraag of opmerking *

In de zorg hebben we geschenken mogen verzorgen voor onder meer: