10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Dag van de Zorg 2020

Beloon je medewerkers op de Dag van de Zorg - 12 mei 2020

Je waardering tonen aan je zorgmedewerkers op de Dag van de Zorg, ook wel Dag van de Verpleging genoemd, door hen een persoonlijk cadeau te geven? Met Keuze Kado geef je het ideale geschenk. Iedere medewerker kiest z'n eigen cadeaus uit een breed en divers assortiment met vele cadeaus, belevenissen, cadeaukaarten en meer. Uitstekend gewaardeerd, altijd geslaagd!

Keuze Kado geven aan je zorgpersoneel regel je snel en eenvoudig

Dag van de Zorg

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Je kunt het Keuze Kado jubileumcadeau overhandigen in een feestelijke (gratis) verpakking in een bijpassende sfeer of kiezen voor digitaal verstrekken per e-voucher. Maak een keuze uit:

  • Uitreiken van een verpakking: kies een type verpakking en personaliseer
  • Mailen van een e-voucher: kies een voucher en personaliseer

Meer informatie

Dag van de Zorg

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de feestelijke stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Dag van de Zorg

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je Keuze Kado hebt overhandigd, kan de jubilaris direct inloggen op de persoonlijke webshop. In deze shop een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Er is voor jong en oud een groot en gevarieerd aanbod.

Bekijk het gevarieerde assortiment

Kom in 2 minuten te weten hoe simpel Keuze Kado werkt:

Wil je meer weten over Keuze Kado? Maak je keuze uit de onderstaande opties: