10393 beoordelingen
ONLINE BESTELLEN
Dag van de Leraar

Beloon je medewerkers op de Dag van de Leraar

Wil je je leraren belonen met een persoonlijk cadeau? Met Keuze Kado geef je een cadeau dat altijd geslaagd is. Iedere leraar kiest en bestelt op jouw (gratis) persoonlijke webshop met een groot en gevarieerd assortiment z'n favoriete cadeaus, die razendsnel bezorgd worden. Inclusief jouw logo en persoonlijke tekst op de verpakking en in de webshop! Je regelt Keuze Kado in slechts drie stappen.

Dag van de Leraar

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Dit kan in een gratis verpakking (eventueel in jouw eigen ontwerp!) of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een cadeau in een aansprekende stijl, welke je eenvoudig personaliseert door jouw logo en persoonlijke tekst toe te voegen.

Meer informatie

Dag van de Leraar

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Dag van de Leraar

3. DE LERAREN KIEZEN HUN CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado aan je werknemers hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Voor voor jong en oud is er een zeer gevarieerd aanbod!

Bekijk het gevarieerde assortiment

Wil je meer te weten komen over Keuze Kado? Kies uit de volgende opties: