10393 beoordelingen
AANVRAGEN INFORMATIE
Bedankje

Bedank je medewerkers met een persoonlijk cadeau

Hebben je medewerkers een bijzondere prestatie gerealiseerd en uitstekend werk verricht? Of zoek je een afscheidscadeau voor een collega die vertrekt? Toon je waardering en bedank hen met een cadeau, welke ze zelf kunnen kiezen en bestellen.

Kies voor een verpakking of e-voucher en personaliseer

Personaliseer je webshop of laat de opmaak verzorgen

Iedere ontvanger kiest z’n eigen cadeaus op basis van punten

Keuze Kado geven als bedankje bestaat uit de volgende onderdelen:

Bedankje

1. BEPAAL HOE JE KEUZE KADO UITREIKT EN PERSONALISEER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Je kunt kiezen voor het geven van een verpakking of het mailen van een e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een cadeau in een aansprekende stijl. Bovendien kun je zowel de verpakking als e-voucher personaliseren.

Meer over verpakkingen en e-vouchers

Bedankje

2. PERSONALISEER JE WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer over personaliseren van een webshop

Bedankje

3. DE ONTVANGER KIEST Z’N CADEAUS

Nadat je Keuze Kado aan je werknemer hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Er is voor jong en oud een gevarieerd aanbod. Online bestellingen op werkdagen voor 21.30 uur worden dezelfde dag verstuurd!

Bekijk het gevarieerde assortiment

Direct uitgebreide informatie ontvangen over onder meer het complete assortiment?     Aanvragen informatie