U bent hier: :Home/Geefmomenten/Verjaardagscadeau
Verjaardagscadeau 2019-04-15T11:17:31+00:00

Verjaardagscadeau voor je personeel

Kies uit twee cadeauconcepten – Succes gegarandeerd!

STERKADO verjaardagscadeau

1. Verjaardagsmanagement

Kies voor eenvoud: Wij sturen op de juiste dag een door jou gekozen e-voucher naar de jarige medewerk(s)er. Vervolgens kan het feest gelijk beginnen, want de medewerk(st)er hoeft alleen nog maar in te loggen op de gepersonaliseerde webshop en cadeau(s) naar keuze uit te kiezen. Voor 21.30 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden.

2. Wensboks

Je geeft een gepersonaliseerd en prachtig verpakt STERKADO. De jarige kiest in een interactieve, gepersonaliseerde webshop uit en een uitgebreid en gevarieerd assortiment zelf een of meer cadeaus.

Met het STERKADO verjaardagscadeau kiest de ontvanger zelf uit een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment uitjes, belevenissen, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen en stelt zo zijn eigen verjaardagscadeau samen.

Neem contact op voor persoonlijk advies. We helpen je graag!

Verjaardag management

Kies voor gemak en logistieke eenvoud!

Elke keer weer in de stress als je een verjaardagscadeau moet regelen voor de medewerk(st)ers? Dan hebben we hiervoor de oplossing! Wij sturen de medewerk(st)er op zijn/haar verjaardag een gepersonaliseerde e-mail met daarin een voucher. Hiermee kan op een persoonlijke webshop gekozen worden uit een ruim en gevarieerd assortiment. Succes gegarandeerd!

Stap 1. Kies ontwerp webshop en e-voucher

Kies voor standaard varianten of personaliseer naar wens!

 

Stap 2. Lever de juiste gegevens aan

Lever ons een Excel-bestand aan met namen, e-mailadressen en verzenddata, inclusief een tekst voor de begeleidende e-mail.
Op de opgegeven datum sturen wij dan de email met daarbij de e-voucher uit naar de jarige job. Snel en eenvoudig geregeld!

 

De ontvanger kiest vervolgens uit een ruim assortiment

De jarige gaat vervolgens met de inloggegevens op de e-voucher naar de gepersonaliseerde webshop en heeft daar keuze uit cadeaus, belevenissen, boeken en tijdschriften, cadeaukaarten en goede doelen. Zo kiest de jarige altijd een leuk en geschikt geschenk!

STERKADO Verjaardagsmanagement - zeer divers assortiment
Een leuk cadeau en altijd op tijd!
Vergeet nooit meer een verjaardag van je medewerker
STERKADO verjaardagmanagement - vernieuwd assortiment
> Bekijk assortiment

De STERKADO Wensboks

Voor alle andere leuke wensmomenten buiten kerst om • STERKADO
  Wensboks
 • Voor alle andere
  leuke wensmomenten
  buiten kerst om

 • Verjaardag
  Jubileum
  Promotie
  Bedankt
  Beterschap
  Secretaressedag

Eenvoudig geregeld met de STERKADO Wensboks.

Vind jij het ook moeilijk om elke keer te bedenken wat je een collega geeft voor haar verjaardag of voor zijn jubilea of promotie? Heb jij ook wel eens op het laatste moment nog een cadeautje moeten kopen?

Met de STERKADO wensboks heb je ten alle tijden beschikking over giftcards en een mooie verpakking. In enkele minuten activeer je de giftcard, bepaal je het budget en het thema, bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum. Je steekt de giftcard in de mooie verpakking en het is geregeld. Precies op tijd voor het verjaardagsmoment van jouw collega.

 

> Lees meer over de Wensboks

Gratis gepersonaliseerde giftbox en webshop

Verjaardagscadeau met keuze uit meer dan 1.000 cadeaus

Geschenken voor 21.30 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Wat zeggen onze klanten:

“STERKADO heeft een duidelijke website en een heel ruim assortiment cadeaus. Wij hebben met plezier een Kerstcadeau uitgezocht.”

0%
96% van onze klanten beveelt ons aan
Lees de klantbeoordelingen

“Een leuk concept waarbij elke werknemer zijn/haar eigen cadeau kan uitzoeken. Voor elk wat wils. Je slaat de plank nooit mis”