U bent hier: :Home/Geefmomenten/Verjaardagscadeau
Verjaardagscadeau 2018-12-24T13:34:24+00:00

Verjaardagscadeau voor je medewerker

Een verjaardagscadeau met leuke cadeaus – Keuze uit 2 cadeauconcepten

STERKADO verjaardagscadeau

1. Verjaardagsmanagement

Kies voor gemak en logistieke eenvoud. Wij sturen op het juiste moment een door jou gekozen e-voucher naar de jarige medewerker. Dan kan het feest beginnen, want de medewerker hoeft alleen nog maar in te loggen op de gepersonaliseerde webshop en een leuk cadeau uit te kiezen.

2. Wensboks

Je geeft een gepersonaliseerd en prachtig verpakt STERKADO. De jarige kiest in een interactieve, gepersonaliseerde webshop met verrassende animerende beelden en een uitgebreid en gevarieerd assortiment zelf 1 of meer cadeaus.

Met het STERKADO verjaardagscadeau kiest de ontvanger zelf uit een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment uitjes, belevenissen, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen en stelt zo zijn eigen verjaardagscadeau samen.

 

Verjaardag management

Kies voor gemak en logistieke eenvoud!

Elke keer weer in de stress als je een verjaardagscadeau moet regelen voor de medewerkers? Kies voor gemak en logistieke eenvoud. Wij sturen op het juiste moment een gepersonaliseerde e-mail met daarin een voucher naar de medewerker. Dan kan het feest beginnen, want de medewerker hoeft alleen nog maar in te loggen op de gepersonaliseerde webshop en een leuk cadeau uit te kiezen.

Stap 1. Kies ontwerp webshop en e-voucher

Kies voor standaard varianten of personaliseer naar wens!

 

Stap 2. Lever de juiste gegevens aan

Lever een Excelbestand aan met namen, e-mailadressen en verzenddata. En indien gewenst een tekst aan voor de begeleidende e-mail.
Op de opgegeven datum sturen wij dan de email met daarbij de e-voucher uit naar de jarige job!

 

De ontvanger kiest vervolgens uit een ruim assortiment

 

De jarige job gaat vervolgens met de inloggegevens op de e-voucher naar de gepersonaliseerde webshop en heeft daar keuze uit cadeaus, belevenissen, boeken en tijdschriften, cadeaukaarten en goede doelen.

STERKADO Verjaardagsmanagement - zeer divers assortiment
Een leuk cadeau en altijd op tijd!
Vergeet nooit meer een verjaardag van je medewerker
STERKADO verjaardagmanagement - vernieuwd assortiment
> Lees Meer Over Assortiment

De STERKADO Wensboks

Voor alle andere leuke wensmomenten buiten kerst om • STERKADO
  Wensboks
 • Voor alle andere
  leuke wensmomenten
  buiten kerst om

 • Verjaardag
  Jubileum
  Promotie
  Bedankt
  Beterschap
  Secretaressedag

Eenvoudig geregeld met de STERKADO Wensboks.

Vind jij het ook moeilijk om elke keer te bedenken wat je een collega geeft voor haar verjaardag of voor zijn jubilea of promotie? Heb jij ook wel eens op het laatste moment nog een cadeautje moeten kopen?

Met de STERKADO wensboks heb je ten alle tijden beschikking over giftcards en een mooie verpakking. In enkele minuten activeer je de giftcard, bepaal je het budget en het thema, bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum. Je steekt de giftcard in de mooie verpakking en klaar is Kees. Precies op tijd voor het verjaardagsmoment van jouw collega.

 

> Lees meer over de Wensboks

Gratis gepersonaliseerde giftbox en webshop

Verjaardagscadeau met keuze uit meer dan 1.000 cadeaus

Geschenken voor 21.30 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Wat zeggen onze klanten:

“STERKADO heeft een duidelijke website en een heel ruim assortiment cadeaus. Wij hebben met plezier een Kerstcadeau uitgezocht.”

0%
96% van onze klanten beveelt ons aan
Lees de klantbeoordelingen

“Een leuk concept waarbij elke werknemer zijn/haar eigen cadeau kan uitzoeken. Voor elk wat wils. Je slaat de plank nooit mis”