U bent hier: :Home/Geefmomenten/Jubilea
Jubilea 2017-05-17T09:44:06+00:00

Jubileum cadeau

Verras uw jubilaris met een persoonlijk cadeau

Met het STERKADO jubileum cadeau kiest de jubilaris zelf uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment Geschenken, Uitjes, Tijdschriften, Boeken, Cadeaukaarten en Goede doelen en stelt zo zijn eigen cadeau samen.

U geeft een gepersonaliseerd en prachtig verpakt STERKADO. De jubilaris kiest in een interactieve, gepersonaliseerde webshop met een zeer divers assortiment zelf 1 of meer cadeaus.

Het jubileum cadeau is dus altijd een succes. Reken maar op enthousiaste medewerkers.

Bekijk het assortiment

De STERKADO Wensboks voor jubilea

Voor alle andere leuke wensmomenten buiten kerst om • STERKADO
  Wensboks
 • Voor alle andere
  leuke wensmomenten
  buiten kerst om

 • Verjaardag
  Jubileum
  Promotie
  Bedankt
  Beterschap
  Secretaressedag

Eenvoudig geregeld met de STERKADO Wensboks.

Vindt u het ook moeilijk om elke keer te bedenken wat u een collega geeft voor haar verjaardag of voor zijn jubilea of promotie? Heeft u ook wel eens op het laatste moment nog een cadeautje moeten kopen?

Met de STERKADO wensboks heeft u ten alle tijden beschikking over giftcards en een mooie verpakking. In enkele minuten activeert u de giftcard, bepaalt u het budget en het thema, bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum. U steekt de giftcard in de mooie verpakking en klaar is Kees. Precies op tijd voor het verjaardagsmoment van uw collega.

 

> Lees Meer

Wat zeggen onze klanten:

“STERKADO heeft een duidelijke website en een heel ruim assortiment cadeaus. Wij hebben met plezier een Kerstcadeau uitgezocht.”

0%
96% van onze klanten beveelt ons aan
Lees de klantbeoordelingen

“Een leuk concept waarbij elke werknemer zijn/haar eigen cadeau kan uitzoeken. Voor elk wat wils. Je slaat de plank nooit mis”