Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers

Evenals een jaar geleden, is het ook voor kerst 2021 hoogstens onzeker of je dit samen met jouw medewerkers op locatie kunt vieren. Wil je geen risico lopen en zelf de touwtjes in handen houden, kies dan voor een corona(proof) kerstcadeau voor je personeel. Bij STERKADO vind je uitstekende opties voor het verzorgen van een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers.

Wat zijn corona kerstgeschenken voor je personeel?

Zie je af van een gezamenlijke kerstviering op kantoor of andere locatie? Maar wil je wel al je medewerkers op een persoonlijke wijze een kerstgeschenk uitreiken. Kies dan voor een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers. Een corona kerstcadeau kan bij STERKADO digitaal verzorgd worden of bij je medewerker thuis worden bezorgd.

Hoe regel ik een corona kerstgeschenk voor mijn medewerkers?

Met de cadeauconcepten Keuze Kado Kerst en Digitale Kerstmarkt verloopt dit als volgt:

  1. Je bepaalt het budget per medewerker
  2. Kies het type verpakking: wij kunnen elke collega een STERKADO giftcard in een fysieke verpakking (door de brievenbus) toesturen of aan iedereen een e-voucher mailen. Altijd in eigen stijl en met jouw persoonlijke boodschap
  3. Met de unieke code op de giftcard of e-voucher logt elke collega in op jouw gratis webshop
  4. Op de webshop kiest elke collega uit ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer het favoriete kerstcadeau, dat razendsnel wordt thuisbezorgd. Cadeaukaarten worden zelfs direct gemaild

Zo regel je snel en eenvoudig het ideale corona kerstgeschenk voor je personeel! Met Kerst 2020 in grote getale ingezet met een hoge waardering van werkgevers en werknemers.

STERKADO - Kerstgeschenk personeel

Wil je ook een corona kerstgeschenk voor je collega’s?

Er zijn meerdere mogelijkheden om een corona kerstcadeau te verzorgen.

Dus wil je op safe spelen en (ook) dit jaar kiezen voor een persoonlijk en origineel corona kerstgeschenk, ben je bij STERKADO aan het juiste adres!

Recente blog artikelen

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Jouw eigen kerstpakket samenstellen

De beste kerstgeschenken voor je personeel in 2021

In juni 2021 ruim € 37.000,- STERKADO donaties aan Goede Doelen