Dag van de Leraar

Originele cadeaus voor de Dag van de Leraar 2021

Wil je jouw leraren als teken van waardering belonen met een persoonlijk cadeau? Doe dit dan op 5 oktober, de Dag van de Leraar! Verras jouw leraren met een origineel brievenbus cadeau, een populaire cadeaukaart of laat elke leerkracht zelf z’n favoriete cadeau kiezen met Keuze Kado. Thuisbezorging of een digitaal geschenk geven, het kan allemaal!

Brievenbus cadeaus – Persoonlijk en origineel

We leveren originele brievenbus geschenken voor jouw collega’s op De Dag van de Leraar. Kies je favoriete geschenk om je leerkrachten mee te verrassen! Elk geschenk is altijd met tekstkaart inclusief jouw persoonlijke boodschap.

Jij bent goud waard!

Toon je waardering en bedank jouw medewerkers met deze mooie boodschap! Het brievenbus geschenk bevat 7 gouden chocolade hartjes en een zakje oploskoffie. De bijgeleverde kaart kun je voorzien van een persoonlijke tekst voor jouw gouden medewerkers.

Prijs: € 4,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 1 stuks

Tijd voor ontspanning!

Bied je medewerkers een moment van ontspanning na al dat harde werken! Het brievenbus geschenk is gevuld met een zakje popcorn, m&m’s en een Pathé Thuis voucher, waarmee je een film naar keuze kunt kiezen Bovendien zit een tekstkaart bijgesloten, waar je jouw persoonlijke tekst kwijt kunt.

Prijs: € 9,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 1 stuks

Jij bent een kanjer!

Verras jouw kanjers met een heerlijke attentie. Het brievenbus geschenk bevat een hartjes clip, twee chocolade hartjes en een pak met twee Kanjer stroopwafels. Daarnaast is er een tekstkaart inbegrepen, die je kunt voorzien van jouw persoonlijke tekst. Gegarandeerd een hoge waardering!

Prijs: € 4,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 1 stuks

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. 

Prijs: € 12,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Prijs: € 13,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Prijs: € 15,-
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud:
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Prijs: € 24,99
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd voor het plaatsen van jouw eigen tekst.

Prijs: € 14,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Prijs: € 12,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw leerkrachten verrassen met een van de getoonde brievenbus cadeaus? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan!

Keuze Kado – Elke leraar kiest z’n favoriete cadeau – Vanaf 20 euro

De leukste cadeaus voor je leraren regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard of een coronaproof e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt en eenvoudig te personaliseren.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De leraar logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. Elke leerkracht kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte cadeau geven aan jouw leerkrachten? Smaken verschillen, laat daarom jouw leraren zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten en meer!

Wil je meer weten over Keuze Kado?

MEER WETEN OVER CADEAUS VOOR DE DAG VAN DE LERAAR?

Wil je binnen 5 minuten meer te weten komen over het cadeauconcept Keuze Kado, binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen of direct het complete assortiment geschenken bekijken? Selecteer de gewenste optie.

binnen een werkdag verstrekt

meer dan 1000 geschenken