Dag van de Leidster

Persoonlijke cadeaus voor de Dag van de Leidster 2021

Wil je je leidsters als teken van waardering verrassen met een persoonlijk cadeau? Een mooi moment hiervoor is de Dag van de Leidster op 16 september. Bij STERKADO zijn er meerdere mogelijkheden om jouw leidsters te verrassen met een speciaal cadeau, inclusief een persoonlijke boodschap. Kies jouw favoriete cadeau voor de Dag van de Leidster!

Brievenbus cadeaus – Volledig te personaliseren

We leveren originele geschenken voor jouw medewerkers op de Dag van de Leidster. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt. Leverbaar vanaf 50 stuks.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: 
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw leidsters verrassen met een brievenbus cadeau cadeaukaarten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, die je binnen een werkdag ontvangt.

Cadeaukaarten – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst – Vanaf 10 euro

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw leidsters kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw leidsters verrassen met een van de getoonde cadeaukaarten? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, die je binnen een werkdag ontvangt.

Keuze Kado – Elke leidster kiest haar favoriete cadeau – Vanaf 20 euro

De leukste cadeaus voor je leidsters regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard of een coronaproof e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt en binnen 10 minuten volledig gepersonaliseerd.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    Je leidster logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte cadeau geven aan jouw leidsters? Smaken verschillen, laat daarom jouw leidsters zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met meer dan 1000 cadeaus.

Wil je meer weten over Keuze Kado?

MEER WETEN OVER CADEAUS VOOR DE DAG VAN DE LEIDSTER?

Wil je binnen 5 minuten meer te weten komen over het cadeauconcept Keuze Kado, binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen of direct het complete assortiment geschenken bekijken? Selecteer de gewenste optie.

boordevol informatie & inspiratie

binnen een werkdag verstrekt

meer dan 1000 geschenken