Was je voor het uitbreken van het coronavirus van plan een kerstmarkt te laten organiseren voor jouw organisatie? Helaas is de kans klein dat een kerstmarkt doorgang kan vinden, tenzij alle regels ten aanzien van afstand houden enz nageleefd kunnen worden.

Maar wees niet getreurd…. Wat te denken van een digitale kerstmarkt of het geven van een compleet digitaal kerstgeschenk aan jouw medewerkers. Misschien minder gezellig, maar je kunt je personeel als teken van waardering volledig coronaproof belonen met hun favoriete kerstgeschenk!

Wat moet ik voorstellen bij een digitale kerstmarkt?

Bij een Digitale Kerstmarkt kiest elke medewerker op een sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl z’n favoriete geschenk. Je overhandigt een giftcard in een luxe cadeaubox of mailt een e-voucher. Met de unieke code logt elke medewerker in op de fraaie, gratis webshop, waar iedereen uit meer dan 1000 cadeaus kan kiezen. Bovendien kun je er eenvoudig per video een online borrel houden met je collega’s!

Keuze Kado Live - Cadeaus kiezen op jouw kerstevent

Wat te doen als ik een volledig digitaal kerstgeschenk wil geven?

Standaard kan elke ontvanger bij een Digitale Kerstmarkt kiezen voor cadeaus, cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, belevenissen en voor donatie aan goede doelen. Je hebt de mogelijkheid om alleen te laten kiezen uit tientallen cadeaukaarten. Je mailt elke collega dan een e-voucher in jouw huisstijl inclusief een persoonlijke tekst. Zodra er ingelogd wordt op de webshop, kiest iedere medewerker z’n favoriete (digitale) cadeaukaart.

STERKADO e-voucher 2020

Toch een ‘echte’ kerstmarkt organiseren?

Ben je ondanks alle onzekerheden en regelgeving van plan om een ‘echte’ kerstmarkt te organiseren? We kunnen voor het kerstevent de leukste geschenken verzorgen, die elke medewerker er live kan bestellen. Dit met het concept Keuze Kado Live.

Keuze Kado Live - Kerstmarkt

Meer weten over een digitale kerstmarkt of digitaal kerstgeschenk?

We kunnen ons voorstellen dat er na het lezen van deze blog vragen naar voren komen over een Digitale Kerstmarkt of Keuze Kado Live. Je kunt voor vragen en advies een vrijblijvend adviesgesprek plannen of direcct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen je graag om het optimaal digitale kerstcadeau voor jouw collega’s te verzorgen!