Twijfel je over het te geven kerstcadeaus aan je collega’s? Werken zij nog veel thuis en zit een kerstmarkt of overhandigen van jouw geschenk er dit jaar niet in? Overweeg je medewerkers als teken van waardering te belonen met een coronaproof kerstgeschenk! Bij STERKADO zijn er meerdere manieren waarop je jouw medewerkers kunt verrassen met een persoonlijk en origineel coronaproof kerstgeschenk, zonder dat je elkaar in levende lijve ontmoet.

Thuisbezorging of digitaal leveren van jouw geschenk? Geen probleem!

Welke coronaproof kerstgeschenken zijn er?

Het klinkt natuurlijk wel aardig zo’n coronaproof kerstgeschenk, maar wat houdt het precies in. We leggen je graag uit wat wij bij STERKADO verstaan onder een kerstcadeau voor je collega’s dat coronaproof is.

1. Een volledig digitaal coronaproof kerstgeschenk

Mail je medewerkers een Keuze Kado e-voucher
Met Keuze Kado kiest iedere medewerker op jouw gratis webshop uit meer dan 1000 cadeaus z’n favoriete kerstgeschenk. Om te beginnen mailen wij iedereen een e-voucher in jouw huisstijl, die inclusief persoonlijke tekst wordt gemaild. Vervolgens logt elke medewerker met de unieke code op de e-voucher in op de webshop. Bestelde cadeaus worden de volgende werkdag al thuisbezorgd. 

STERKADO e-voucher 2020

Verras je personeel met een (digitale) cadeaukaart
Heb jij een bepaalde cadeaukaart in gedachten? Of laat je elke medewerker liever zelf kiezen uit een ruim assortiment cadeaubonnen. Vrijwel alle cadeaukaarten kunnen digitaal verstrekt worden, zodat je volledig coronaproof een cadeaubon als kerstgeschenk geeft aan je personeel. Ben je benieuwd naar het aanbod assortiment cadeaukaarten? Vraag een gratis webshop aan en bekijk de tientallen cadeaubonnen!

2. Kies voor een digitale kerstmarkt – volledig coronaproof

Was het oorspronkelijk het idee om het jaar met je collega’s af te sluiten met een gezellige kerstmarkt? Niet getreurd, we hebben een uitstekend coronaproof alternatief: een digitale kerstmarkt. Hiermee geef je je medewerkers online toegang tot jouw eigen sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl.

Vervolgens kiest elke collega uit een assortiment met meer dan 1000 cadeaus z’n favoriete kerstgeschenk. De webshop kun je op meerdere manieren personaliseren, zodat het aansluit bij de (huis)stijl van jouw organisatie. Bovendien kun je in een klik gezellig per video online borrelen met je collega’s!

Keuze Kado Kerst - Verpakking & Webshop

3. Laat een (brievenbus)cadeau bezorgen

Wil je je medewerkers thuis verrassen met een bepaald kerstcadeau? Bekijk de originele brievenbus cadeaus. Aan elk geschenk kunnen we een tekstkaart met een persoonlijke boodschap namens de werkgever toevoegen. Zo verras je je personeel coronaproof met een kerstgeschenk!

Keuze Kado Kerst - Verpakking & Webshop

Hoe regel ik coronaproof kerstgeschenken?

Heb je een uitgesproken voorkeur voor een bepaald coronaproof kerstgeschenk of twijfel je nog over de beschikbare opties? We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje om meer informatie en/of advies te ontvangen:

  1. Keuze Kado e-voucher: gratis informatiepakket
  2. Assortiment cadeaukaarten: gratis webshop
  3. Digitale kerstmarkt: gratis informatiepakket

Natuurlijk kun je ook vrijblijvend online een adviesgesprek plannen met een van onze verkoopmedewerkers of direct contact opnemen.