Het jaar 2020 zal ons altijd bijblijven als het jaar van de coronapandemie, waarin zowel van werkgevers als werknemers veel werd gevraagd. Om als werkgever je waardering te tonen voor de inzet en flexibiliteit van je personeel, hebben we een aantal zeer geschikte opties voor het snel en eenvoudig verzorgen van een persoonlijk geschenk. Digitaal geleverd of liever thuisbezorgd bij je medewerkers? Wij regelen het!

Of het nu gaat als bedankje, voor een verjaardag, een Paascadeau of als kerstgeschenk, voor elke gelegenheid hebben wij voor ieder aantal personen originele en persoonlijke corona cadeaus.

 

Coronaproof cadeau

Op zoek naar een corona cadeau voor je collega’s? Voor elke gelegenheid hebben we de ideale geschenken! Denk bijvoorbeeld als bedankje, met Pasen, bij een verjaardag, jubileum of pensioen.

 

Het complete assortiment geschenken bekijken?

Maak vrijblijvend kennis met het assortiment dat bestaat uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten, uitjes, belevenissen, boeken, tijdschriften en goede doelen.

Een assortiment met tal van bekende merken en geschenken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen.

Bekijk het complete assortiment >

Keuze Kado - Assortiment

Voorkeur voor een kant en klaar coronaproof brievenbus cadeau?

 

Je medewerkers thuis verrassen met een coronaproof cadeau dat jij zelf uitkiest? We hebben diverse originele brievenbus cadeaus, die je snel en eenvoudig kunt verzorgen. Er zijn originele geschenken voor elke gelegenheid, zoals voor Pasen en als bedankje.

Elke verpakking kun je op laten maken in de stijl die je wenst. Bovendien kun je aan elk geschenk een tekstkaart met jouw persoonlijke tekst toevoegen.

Bekijk de coronaproof brievenbus cadeaus >

Hoe regel ik coronaproof cadeaus voor mijn medewerkers?

De mogelijkheden om meer informatie en/of advies te ontvangen over coronaproof geschenken voor je medewerkers of relaties zijn als volgt:

Binnen 5 minuten ontvang je alle informatie in je mailbox!

Natuurlijk kun je voor meer informatie over coronaproof geschenken ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag!