We leven nog steeds in een tijd, waarin zowel van werkgevers als werknemers veel wordt gevraagd. Om als werkgever je waardering te tonen voor de inzet en flexibiliteit van je personeel, hebben we een aantal zeer geschikte opties voor het snel en eenvoudig verzorgen van een persoonlijk en origineel geschenk.

Digitaal geleverd of liever thuisbezorgd bij je medewerkers? Wij regelen het!

 

Coronaproof cadeau – voor elke gelegenheid

Op zoek naar een corona cadeau voor je collega’s? Voor elke gelegenheid hebben we de ideale geschenken! Denk bijvoorbeeld als bedankje, met Pasen, bij een verjaardag, jubileum of pensioen. Met het populaire Keuze Kado reik je een luxe cadeaubox uit of wij mailen een e-voucher (beide in jouw huisstijl), waarmee elke ontvanger zelf z’n favoriete geschenk kiest. 

Het complete assortiment geschenken bekijken?

Maak vrijblijvend kennis met het assortiment dat bestaat uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten, uitjes, belevenissen, boeken, tijdschriften en goede doelen.

Een assortiment met tal van bekende merken en geschenken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen.

Bekijk het complete assortiment >

Keuze Kado - Assortiment

Voorkeur voor een kant en klaar coronaproof brievenbus cadeau?

 

Je medewerkers thuis verrassen met een coronaproof cadeau dat jij zelf uitkiest? We hebben diverse originele brievenbus cadeaus, die je snel en eenvoudig kunt verzorgen en voor elke gelegenheid inzetbaar zijn.

Elke verpakking kun je op laten maken in de stijl die je wenst. Bovendien kun je aan elk geschenk een tekstkaart met jouw persoonlijke tekst toevoegen.

Bekijk de coronaproof brievenbus cadeaus >

Hoe regel ik coronaproof cadeaus voor mijn medewerkers?

De mogelijkheden om meer informatie en/of advies te ontvangen over coronaproof geschenken voor je medewerkers of relaties zijn als volgt:

Binnen 5 minuten ontvang je alle informatie in je mailbox!

Natuurlijk kun je voor meer informatie over coronaproof geschenken ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag!