bedankje collega

Jouw collega’s als teken van waardering als bedankje een geschenk geven? Met Keuze Kado heb je het ideale bedankje voor je collega’s. Elke medewerker kiest z’n favoriete geschenken uit een groot assortiment met de leukste cadeaus, populaire cadeaukaarten en nog veel meer. Keuze uit ruim 1500 cadeaus! Of wil je je collega verrassen met een persoonlijk en origineel brievenbus cadeau? Een bedankje voor je collega is altijd inclusief tekstkaart met jouw boodschap.

Keuze kado - Het nr 1 cadeau als bedankje

Het ideale bedankje voor je collega’s verzorg je met Keuze Kado. Elke collega kiest uit een groot en gevarieerd assortiment met ruim 1500 geschenken zijn ideale cadeau als bedankje. Prima gewaardeerd.

Keuze kado 365 - gratis eigen voorraad

Met Keuze Kado 365 heb je het ideale concept als je regelmatig een cadeau nodig hebt om als bedankje te geven aan een collega. Je neemt kosteloos giftcards op voorraad en reikt uit wanneer je maar wilt.

brievenbus cadeaus - persoonlijk bedankje

Geef een origineel en persoonlijk brievenbus cadeau als bedankje aan je collega’s. Altijd inclusief jouw persoonlijke boodschap en thuisbezorging is geen probleem. Inzetbaar vanaf 25 stuks.