10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Bedankje collega

Een origineel cadeau als bedankje voor je collega

Je collega als teken van waardering belonen met een geschenk? Met Keuze Kado heb je het ideale bedankje voor je collega. Elke medewerker kiest zelf z'n favoriete geschenken uit een groot assortiment met cadeaus, cadeaukaarten en meer. Zoek je een persoonlijk geschenk dat altijd geslaagd is voor werkgever en werknemer? Dan is Keuze Kado als bedankje voor je collega's echt iets voor jou!

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Bedankje collega

GEEF EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING OF E-VOUCHER

Hoe wil jij het bedankje aan je collega uitreiken? Geef je een sfeervol cadeaudoosje in een passend thema? Of wil je je personeel volledig geautomatiseerd een digitale e-voucher verstrekken? Wat je ook kiest, zowel de verpakking als de e-voucher kun je personaliseren.

Bekijk alle verpakkingen

Volledig in eigen stijl op te maken!
Bedankje collega

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JE GRATIS WEBSHOP 

Maak je webshop in een handomdraai persoonlijk met een logo en eigen tekst, een persoonlijke boodschap. Als je wilt, matchen wij het ontwerp van de verpakking met de webshop voor je. Op deze manier geef je een persoonlijk geschenk in de stijl van je organisatie.

Bekijk alle personaliseer mogelijkheden

Bedankje collega

IEDERE COLLEGA KIEST Z’N EIGEN CADEAUS

Na uitreiking kiest je collega cadeaus op de persoonlijke webshop op basis van punten. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Het bedankje voor je personeel is dankzij de grote keuze altijd een succes.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado als bedankje voor je collega?