Voor iedereen een persoonlijk afscheidscadeau

Afscheid

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor medewerkers die afscheid nemen? Met Keuze Kado geef je een afscheidscadeau dat altijd geslaagd is bij werkgever en werknemer. De medewerker kiest namelijk zelf z’n favoriete cadeau uit een enorm groot assortiment. Wij helpen je graag om het ideale geschenk voor je collega’s te verzorgen!

ELKE MEDEWERKER KIEST Z’N FAVORIETE CADEAU

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde cadeaubox, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Elke medewerker kiest uit cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer
  • Personaliseer je (gratis) cadeaubox en webshop

JIJ KIEST HET CADEAU VOOR JOUW PERSONEEL

kado-favoriet-jubileum-pagina

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet kies jij het geschenk waarmee jij je medewerkers gaat verblijden. We denken graag met je mee om het optimale geschenk te verzorgen.

  • Jij kiest jouw favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Bepaal zelf waar en wanneer je geleverd wilt hebben

Regelmatig geschenken nodig?

Heb je regelmatig een geschenk nodig voor een medewerker, bijvoorbeeld bij een afscheid, pensioen of als bedankje? Met Keuze Kado 365 heb je altijd een STERKADO giftcard voorhanden om uit te reiken aan je personeel. Iedere medewerker kan de giftcard verzilveren op jouw gratis webshop, waar er keuze is uit een groot en gevarieerd assortiment.

STERKADO - Keuze Kado webshop & cadeaubox
Brochure STERKADO 2020

Wil je meer weten over cadeaus bij afscheid personeel?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.